Ekstra nyhedsbrev september 2016

220px-IndianSummer[1]

Efteråret er på vej

Der er forhåbentlig fortsat en del lune løbedage på kalenderen. Og vi har jo fortsat sensommerfesten på kalenderen. Men vi er alligevel ved at gøre tilløb til efterårets aktiviteter i løbeklubben.  Vi slutter onsdagsløbeturene i Hamborgskoven. ’Løb i naturen’ starter op. Som noget nyt starter vi styrketræning målrettet løbere en aften om ugen. Vinterhalvårets aftenarrangementer er under planlægning. Læs mere om disse emner nedenfor.

Mail om opdatering af betalingsoplysninger er god nok

Alle medlemmer skulle have fået en mail fra udbyderen af vores system til medlemsadministration, Klubmodul, om at man skal opdatere sine betalingsoplysninger. Baggrunder er, at Klubmodul indfører nye sikkerhedssystemer. Mailen har givet anledning til en del forespørgsler om, hvorvidt der kunne være tale om en svindelmail. Men den er altså god nok.

140X113_1 (3)

Løb i naturen – første gang lørdag 17. sept. kl. 10.00

Ideen med ’Løb i naturen’ er at komme ud at løbe nogle andre steder end ”de sædvanlige”. En gang om måneden inviterer en lille arbejdsgruppe alle medlemmer på en løbetur et ”nyt sted”. Der er typisk 2 ruter på omkring 5 og 10 km. Man medbringer selv krus og kaffe til lidt fælles hygge efter turen. Første gang er 17. september kl. 10, hvor vi løber ved Borremosen. Mødested er P-pladsen ved krydset Fjællebrovej – Hannemosevej/Lyngvej.

Efterår

Onsdagstræningen i Hamborgskoven slutter onsdag d. 21. september 

Det begynder at blive tidligere mørkt. Derfor slutter vi snart onsdagstræningen i Hamborgskoven. Sidste gang i år bliver onsdag d. 21. september.

Men vi satser fortsat på fælles løb om onsdagen – herefter blot fra Cementen.

Styrke-/core-træning for løbere torsdage kl. 17.30 – start 6. oktober

Som noget nyt vil klubben i år tilbyde styrketræning med specielt fokus på Core-træning målrettet løbere. Core-træning er typisk træning af mavemuskulaturen og de store muskler i ryggen (stabiliseringsmusklerne). Populært træner vi vores muskler så vi får en rank og stærk kropsholdning og ikke ”falder sammen”, når vi løber. Det har stor indflydelse på løbeøkonomien. Eksempler på øvelser er Planke, Sideplanke, Rygplanke, Mavebøjninger og Rygstrækninger. Vi har booket Nordbyskolens Gymnastiksal torsdage 17:30-19:00. Første gang er 6. oktober og sidste gang er 27. april. Vi får besøg af professionelle fysioterapeuter de første torsdage hver måned, og herudover er koordinerende træner John Andersson.

Klubaften om ernæring torsdag d. 29. sept. kl. 19

Denne aften får vi besøg af ernæringsvejleder Berit Gammelby, der vil give gode råd om ernæring i relation til løb. Arrangementet er gratis og kræver ikke forhåndstilmelding. Arrangementet afvikles i Hallen i mødelokalet på 1. sal. Se den vedhæftede indbydelse.

Hamborgskovløbet søndag d. 30. okt. kl. 11

Det er lykkedes at få rådighed over Hamborgskoven denne søndag. Her afvikles det traditionsrige Hamborgskovløbet med distancer på ca. 5 og ca. 10 km. Særskilt indbydelse fremsendes senere, men sæt kryds i kalenderen.

 

https://static.wixstatic.com/media/06d3bb_55e67a312ead4131a34ea96cc284ac0c~mv2_d_2048_1365_s_2.jpg/v1/fill/w_413,h_284,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01/06d3bb_55e67a312ead4131a34ea96cc284ac0c~mv2_d_2048_1365_s_2.jpg

Foredragsaften 15. november kl. 19 – Løb i Amazonas

Kristina Skov Madsen kommer på besøg og fortæller om løbet ’Jungle Ultra’ og viser billeder. Hun skriver selv: ”Jeg fortæller om mine forberedelser til et af verdens hårdeste etapeløb gennem Amazonas Jungle. 230 selvforsynende km fordelt over 5 dage i et fjendtligt miljø og ekstremt udfordrende terræn. Hør om mine mentale taktikker, min motivation, den fysiske udfordring og selve gennemførelsen af Jungle Ultra med flotte billeder og videoer fra løbet.”

WANTED

120222_stromsund_mordforsok_uzbek_offret_obid-kori_nazarov_interpol[1]

Efterlysning af klubbens beachflag

Vi har ved flere lejligheder savnet klubbens 2 beachflag. De er senest med sikkerhed set i forbindelse med generalforsamlingen i februar. Hvis nogen ved, hvor de befinder sig, så tøv ikke med at rette henvendelse til Kaj Aage, kajaagemunk@mail.dk

140X113_løbekalender

 

Kalender

Lør. d. 17. sept. Løb i naturen

Ons. d. 21. sept. Sidste onsdagstræning i Hamborgskoven

Tors. d. 29. sept. Klubaften om ernæring I relation til løb

Tors d. 6. okt. Opstart af styrketræning for løbere

Søn. d. 16. okt. Løb i naturen

Søn. d. 30. okt. Hamborgskovløbet

Lør. d. 12.nov. Løb i naturen

Tirs. d. 15. nov. Foredragsaften ”Løb i Amazonas” (Jungle Ultra)

Lør. d. 17. dec. Løb i naturen

Lør. d. 4. febr. Generalforsamling med efterfølgende spisning