Nyhedsblev august 2017

j0293828

Snart starter en aktiv sensommer

Efter en noget trist sommer uden megen varme kan vi lune os ved tanken om, at nu kommer sensommeren med en perlerække af arrangementer i klubben. De er listet op i kronologisk rækkefølge nedenfor.  Hele 6 arrangementer af meget forskellige karakter løber af stablen indenfor ca. 3 uger. Læs omtalerne nedenfor og se de vedhæftede indbydelser. Velkommen til et aktivt 2. halvår.

Nyhedsbrev2016_marts (3)

Løbeskolen starter igen 14. august – også med powerwalking

Mandag d. 14. august starter løbeskolen op igen. Denne gang varer den til og med uge 41, altså med 9. oktober som sidste dag. Onsdagen er fortsat ”fællesløb” – i starten i Hamborgskoven med start fra Middelaldercentret. I forårssæsonen indførte vi forsøgsvis powerwalking, og det blev der taget godt imod, så det fortsætter. Hold 1 er fortsat for nyløbere, mens de øvrige hold i et vist omfang bygger videre på det fundament, der blev lagt ved forårets træning. Tidspunkterne er som hidtil kl. 18.

Stafet for livet

Stafet for livet fra 19. august kl. 14 til 20. august kl. 11

Arrangementet er en gå- og løbeevent for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, og for at sætte fokus på de, som kæmper mod eller har kæmpet mod kræftsygdommen. Gennem det meste af et døgn skal hvert hold have mindst 1 deltager på banen. Man må også gerne tage familie/venner med. De 2 tidligere år har vi været rigtig mange deltagere på klubbens hold. I år går det imidlertid indtil nu meget sløjt med tilmeldingen. Tilmelding på: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/nykoebing-f/tilmeldte-hold/hold/6873. Klubben sørger for pavilloner og kildevand. Eventuelle spørgsmål til Tina Oldrup tinaoldrup@gmail.com eller Kaj Aage Munk kajaagemunk@mail.dk.

yoga-1883417_960_720[1]

Yoga for løbere – med Susanne Lidang - Nordbyskolen torsdag den 24/8 kl. 18-20

Yoga er det perfekte match til dit løb, hvad enten du er langdistanceløber, eller du blot lunter for motionens skyld. Yoga er et praktisk redskab til at skabe optimal balance både fysisk og mentalt. Du kommer skavanker og skader til livs, styrker dit totale fokus og nærvær, føler dig bedre tilpas, og restituerer bedre. Med god sandsynlighed bliver du ovenikøbet automatisk en hurtigere løber. Se mere på den vedhæftede indbydelse til dette spændende kursus, som er gratis for Guldborgsundløbere.  Eventuelle spørgsmål til John Andersson joa@ucsj.dk.

http://www.guldborgsundloeberne.dk/sites/default/files/u18/krenkerup_logo.png

Krenkerup Høstløb lørdag d. 26. august kl. 11

Sidste år var der premiere på dette hyggelige løb med den særprægede udskænkning ved depoterne og i mål (øl og/eller æblemost). Det gentages i år, og endda til stærkt reduceret pris. Løbet afvikles i samarbejde med Krenkerup gods og bryggeri i forbindelse med deres høstfest. Der er 2 ruter på hhv. 6,7 og 12,4 km i naturskønt terræn og i den ellers lukkede slotspark. Efter løbet er der mulighed for at besøge høstfesten. Læs mere på vedhæftede indbydelse eller på http://www.guldborgsundloeberne.dk/arrangementer/krenkerup-hoestfest-loeb

golf-838923_960_720[1]

Sensommerfest lørdag d. 2. september kl. 13.45

I år starter vi med at lære at spille golf under vejledning af en professionel instruktør. Derefter kan vi vise vores nyerhvervede færdigheder frem for de øvrige deltagere. Efter et par timers udfordringer med at få den lille kugle i hul, går vi videre til de kulinariske udfordringer. Her er de fleste nok lidt mere på hjemmebane. Se mere på den vedhæftede indbydelse.  Har du spørgsmål kontakt Gitte Jensen (41 43 01 47) eller Lisbeth Christiansen (28 30 55 47). Sidste tilmeldingsfrist 23/8.

Løbesskydning

Biathlon (løb + skydning) for begyndere søndag d. 3. september

Nykøbing F. Skytteforening og Guldborgsundløberne har et særligt og godt tilbud til dig i august! Prøv den kombinerede udfordring løb + skydning, der hver for sig stiller meget forskelligartede krav til udøveren. Dette biathlon-arrangement henvender sig til alle former for motionister, uanset om man er medlem i en af klubberne eller ej.

Se mere på den vedhæftede indbydelse. Har du spørgsmål kontakt Gitte Jensen (41 43 01 47) eller Palle Myssen (27 63 40 49). 

Køb af klubtøj – ny og nem aftale

Guldborgsundløberne har indgået en aftale med Intersport på Lilletorv om salg af klubtøj. Tøj – og i øvrigt også løbesko – fås med 20 % rabat (gælder ikke nedsatte varer). Som noget nyt ligger der nu i forretningen et mindre lager af tøj (jakker og kortærmede T-shirts), der allerede på forhånd er trykt med klubbens logo. Du kan altså gå op i forretningen og købe tøjet med hjem straks med logoet på. Du betaler direkte i forretningen. Klubpris for jakken er 560 kr., kortærmet T-shirt 240 kr., langærmet T-shirt 330 kr. Køber du 3 stk. tøj, øges rabatten fra 20 til 25 %. Du nævner blot, at du kommer fra Guldborgsundløberne.

140X113_løbekalender

Kalender

Mandag d. 14. aug. – Løbeskolen stater igen

Lørdag d. 19. aug – søndag d. 20. aug. – Stafet for livet

Torsdag d. 24. august – Yoga for løbere. Se vedhæftede indbydelse

Lørdag d. 26. aug. – Krenkerup Høstløb. Se vedhæftede indbydelse.

Lørdag d. 2.sept. – Sensommerfest.  Se vedhæftede indbydelse.

Søndag d. 3. sept. – Biathlon (løb og skydning). Se vedhæftede indbydelse.

Søndag d. 24. sept. – Margueritteløbet, indbydelse følger, reserver datoen

Torsdag d. 5. okt. – Kursus i pulstræning, indbydelse følger, reserver datoen