Nyhedsbrev april 2019

OBS. Onsdagstræningen flytter

I de 13 uger, som løbeskolen varer, vil begge de 2 ugentlige træninger starte fra Cementen kl. 18.00.

MEN – det er kun i perioden for løbeskolen og dermed perioden fra 1. april og til og med 19. juni.

Løbeskolen starter mandag d. 1. april kl. 18

Nu starter foråret (hvis man skal tro kalenderen) og dermed også løbeskolen. Der er i år træning med trænere på holdene hver mandag, og fællesløb hver onsdag. Begge dage kl. 18.00 og med start fra Cementen (hjørnet ved Nørre Boulevard). Ligeledes som sidste år er der et gå-hold og 6 løbehold. Og begge dage starter vi med fælles opvarmning inden løbeturen. Forskellen mellem mandag og onsdag er, at om mandagen møder holdets træner op med en plan og en rute, mens holdet selv forestår en løbetur onsdag. Det er simpelthen et spørgsmål om trænerressourcer, og det er i den forbindelse naturligvis værd at huske på, at trænerne alle udfører et stykke frivilligt og ulønnet stykke arbejde.

Du kan se træningsprogrammerne for de forskellige hold på hjemmesiden  http://www.guldborgsundloeberne.dk/loebeskolen

140X113_1 (1)

Kursus i løbeteknik onsdag d. 15. maj kl. 18

Efter at løbeskolen har været i gang i 6 uger, får vi besøg af DGI-instruktør Per Birkmose, der vil instruere os om løbeteknik. Per Birkmose vil være kendt for nogen fra DGI’s kurser, og fra et tilsvarende vellykket lokalt kursus for 2 år siden. Den aften væltede regnen ned og det var hundekoldt, og alligevel formåede han at holde interessen fanget. Vi krydser fingre for bedre vejr i år. Noter datoen i kalenderen. Tilmelding er ikke krævet.

Køb af klubtøj – nem og fordelagtig aftale

Guldborgsundløberne har indgået en aftale med Intersport på Lilletorv om salg af klubtøj. Tøj – og i øvrigt også løbesko – fås med 20 % rabat (gælder ikke nedsatte varer). Som noget nyt ligger der nu i forretningen et mindre lager af tøj (jakker og kortærmede T-shirts), der allerede på forhånd er trykt med klubbens logo. Du kan altså gå op i forretningen og købe tøjet med hjem straks med logoet på. Du betaler direkte i forretningen. Du nævner blot, at du kommer fra Guldborgsundløberne for at få rabatten.

1BAF1845

Billeder efterlyses

Vi mangler ALTID gode løbebilleder, når vi skal opdatere hjemmeside, lave indbydelser, nyhedsbreve, annonce for løbeskolen eller hvad det nu kan være. Man kan selvfølgelig finde forskellige billeder på nettet, men vi vil gerne bruge nogle billeder, der viser noget fra vores egen klub. Vi ved også, at flere medlemmer af og til tager billeder. Har du løbe-billeder, som du godt vil stille til rådighed til brug for klubben, så send dem meget gerne til formand@guldborgsundloeberne.dk. Senere vil vi nok finde en smartere model, så man f.eks. kan oploade sådanne billeder et sted i ”skyen”, men der er vi ikke lige nu.  Som sagt – kig i arkiverne, og send gerne billeder af løbesituationer.

Guide til svagtseende løber efterlyses

Fra Guldborgsund Kommune har vi modtaget en forespørgsel om hjælp til en svagtseende mand, der gerne vil løbe. Der er tale om en mand på 54 år. Han kan ane skygger, men er meget svagtseende. En løbeguide kan hjælpe en sådan person til at løbe, ved at begge parter har fat i et kort tov, og ved at guiden mundtligt gør opmærksom på forhindringer, retningsændringer og andre vigtige informationer. Det vil være fornuftigt at starte med at træne sammen på en løbebane eller et andet ukompliceret sted. Er det noget for dig at fungere som løbe-guide, så formidler formanden gerne kontakten. Send en mail til formand@guldborgsundloeberne.dk.