Nyhedsbrev August

Nyhedsbrev august 2015

 

Her hvor sommeren - eller skulle man skrive ”sommeren” - går ind i sin sidste måned, er det værd at gøre opmærksom på en række datoer for små og store løbebegivenheder.

 

Mandag d. 3. august

Fælles kaffe og hygge i Nykøbing-Hallen efter løbetræningen.

 

Festugeløbet onsdag d. 5. august kl. 18.00 fra Lilletorv

Guldborgsundløberne arrangerer igen i år det traditionsrige Festugeløb gennem Nykøbings ga-der. Vi håber, at rigtig mange medlemmer vil slutte op om arrangementet. Indbydelsen er ved-hæftet.

 

Stafet for livet 22.-23. august på det gamle atletikstadion i Nykøbing

Klubben forventer at stille et – mindst 1 – hold til denne begivenhed. Holdet skal have en løber på banen hele tiden, men bestemmer selv hvor længe der skal være indtil næste løber tager over. Klubben betaler startgebyret for medlemmer. Holdkaptajn er Tina Oldrup. Læs mere om løbet og om tilmelding på vedhæftede indbydelse.

 

Tirsdag den 25. August 2015 kl. 18.15 – ca. kl. 20.00 i Strandgade 41, 1. sal, Nykøbing F.

Lige som sidste år inviterer Guldborgsund fysioterapi til en informationsaften, hvor der bl.a. vil være et godt tilbud på deltagelse på et styrketræningshold henover vinteren. Se mere på den vedhæftede indbydelse.

 

Løbeskolen slutter 31. august

Med udgangen af august er den egentlige løbeskole slut. Men vi fortsætter naturligvis med at løbetræne, og stadig hver mandag kl. 18.00, men nu uden en fast træner på holdene.

 

Værtens mindste broløb 11.-13. september

Se vedhæftede indbydelse

 

Sensommerfest 19. september

Nærmere detaljer følger, men reserver datoen.

 

Gåsetårnsløbet søndag d. 27. september

Så er der atter Gåsetårnsløb. Det er nu Nyråd Løbeklub, der står for det, efter at Vordingborg AC har stået for det i ikke mindre end 40 år.  Se vedhæftede indbydelse.

 

Tilbud fra Aktiv Fysioterapi og træning

Du har som medlem af Guldborgsund løberne mulighed for at tilmelde dig yoga undervisning hos Aktiv Fysioterapi og træning, Vestensborg Alle 1, 2. sal, Nykøbing F. Yoga undervisningen vil foregå tirsdag eftermiddag og der vil blive etableret hold ved 10-12 tilmeldte løbere. Der er op-start i uge 37 (starten af september). Pris for 12 gange kr. 1175,-  Er du interesseret skal du skrive til underviser Maria Sibo på mail sibo.@maria@gmail.com 

Du skal huske at skrive at du er fra Guldborgsund løberne. Herefter vil du blive skrevet på inte-resselisten og du vil blive kontaktet af Maria Sibo i starten af august vedrørende tidspunkt for yoga-undervisningen!