Nyhedsbrev august 2014

Festugeløbet mandag d. 4. august

Det traditionsrige Festugeløb er lige om hjørnet. På mandag d. 4. august kl. 18.00 går starten til de 2, 4 eller 6 kilometer gennem byen. Indbydelsen er vedhæftet. Det kan stadig nås som eftertilmelding.

 

Sommerfest lørdag d. 30. august kl. 15

Hvis to år er en tradition, så er vi ved at skabe en sådan. For anden gang inviteres der til sommerfest i Virkethus. Indbydelsen er vedhæftet.

 

Hamborgskovløbet søndag d. 7. sept. kl. 11

Fortræningen er i fuld gang. Hver onsdag kl. 18.00 mødes 20-25 løbere, og tager en tur i Hamborgskoven. Mødestedet er Hamborgskovvej, plænen overfor Kirsebærhaven. Her er der rig mulighed forskellige ruter gennem skoven, herunder også de to ruter på henholdsvis 5 og 10 km, som anvendes ved Hamborgskovløbet i september.

 

Ny hjemmeside på vej

I et godt stykke tid har hjemmeside-gruppen arbejdet med et nyt lay-out og et opdateret indhold på klubbens hjemmeside. Gruppen består af Allan Kørup, Thomas Urfeldt og de 2 nye deltagere, Janne Rasmussen og Hanne Brix-Hansen.  Nyt bliver også muligheden for et forum på siden, hvor man kan aftale kørsel, træningsture og mange andre ting. Forventningen er, at den nye side går i luften midt i august.

 

Billeder søges

I forbindelse med udarbejdelse af ny hjemmeside, er vi stødt på det sædvanlige problem – nemlig mangel på gode billeder. Ligger du inde med et eller flere gode løbebilleder, som vi må bruge på klubbens hjemmeside, så send dem venligst til webmaster Thomas Urfeldt, thomas@urfeldt.com.

 

Løb på Omfartsvejen

Midt i august forventer Vejdirektoratet at melde ud, hvornår den nye omfartsvej kan indvies. Og så får vi travlt, for alt ser ud til, at et motionsløb på vejen bliver en væsentlig del af indvielsesarrangementet.

 

Klubtrøjer til salg

Det ser rigtig godt ud, når vi hyppigt og i stort antal kommer løbende i lokalområdet iført vores blå klubtrøjer. Derfor ser vi gerne, at man så ofte som muligt tager sin løbetur i en klubtrøje. Det er tale om trøjer fra Newline i rigtig god kvalitet, og de sælges til en meget favorabel pris, 150 kr. (normal pris ca. 250 kr.). Køb en – eller en ekstra – om mandagen i forbindelse med træningen.

 

Løb under klubnavnet

Når du tilmelder dig et løb, hvad enten det er et af de lokale løb eller det er et af de internationale by-marathons, så tilmeld dig meget gerne som medlem af ’Guldborgsundløberne’. Det gør det meget lettere at søge resultater og deltagerantal for de, som gerne vil følge med i, hvem der deltager hvor, og hvordan det går.

 

Tingstedløbet 29. august

Vores kolleger i Tingsted Boldklub har også besluttet sig for at arrangere et motionsløb. Det foregår fredag d. 29. august kl. 18.00 med distancer på 5 og 10 kilometer. Se den vedhæftede indbydelse.

 

Kalender

Man. 4. aug. kl. 18.00                Festugeløbet, 2, 4 eller 6 km                              Lilletorv

Tors. 21. aug. kl. 19.00              Bestyrelsesmøde

Lør. 30. aug. kl. 15.00                Sommerfest                                                              Virkethus

Lør. 30. aug.                                  Stafet for livet

Søn. 7. sept. kl. 11.00                Hamborgskovløbet, 5 og 10 km                         Hamborgskovvej

Lør. 13. sept. kl. ??                     Klubtur til Broløbet over Storebælt                 ??

November??                               Indvielsesløb på Omfartsvejen

Tors. 13. nov. kl. 19.00              Bestyrelsesmøde