Nyhedsbrev august 2019

Løbeskolen starter igen til 12. august

Efter en formodentlig velfortjent sommerferie er vi ved at starte løbeskolen op igen. Mandag d. 12. august bliver første gang i denne runde. Som sædvanligt mandage kl. 18.00 fra Cementen. Skulle du have mistet lidt træning i løbet af sommeren, kan du sagtens være med alligevel. Holdene træder nemlig ca. 3 uger tilbage i træningsprogrammet i forhold til det sted, man var nået ved sommerens start. Løbeskolen fortsætter til og med uge 38 (16. september), og den uge afsluttes så med Hamborgskovløbet d. 21. september.

Bemærk at onsdagstræningen i hele perioden foregår i Hamborgskoven med start fra Middelaldercentrets P-plads kl. 18

https://www.stafetforlivet.dk/dyn/_global/1/1/Default_Model_Frontpage_Image/image/18/1542201488/normal/fjerritslev-2018_hauge-18.jpg

Stafet for livet lørdag 17. aug. – søn. 18. aug.

For femte gang har vi et hold med til Stafet for livet i Nykøbing F. Vi samler ind til Kræftens bekæmpelse ved at deltage med vores gebyr på 100 kr. ved tilmelding og hvad vi ellers kan skaffe af sponsorer. Derudover støtter vi ved køb af forplejning mm. på pladsen. I 2018 blev der samlet langt over 500.000 kr. ind til Kræftens Bekæmpelse. 

Vi tilmelder os og møder op på det gamle atletikstadion og går eller løber det, vi nu hver især ønsker. Der vil være nogen i teltet under hele stafetten, der løber fra lørdag kl. 12 til søndag kl. 12.

Familie og venner er velkomne. Forplejning kan købes på pladsen, eller man kan selv tage noget med. Klubben sørger for pavilloner og kildevand til deltagerne. 

Evt. spørgsmål til Tina Oldrup på tinaoldrup@gmail.com eller på træningsaftenerne.

Tilmelding på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/nykoebing-f/tilmeldte-hold/hold/12140/deltag

Picture

Sommerfest 31. august

Igen i år har festudvalget lagt sig i selen for at arrangere en spændende og anderledes sommerfest. Arrangementet indeholder først og fremmest en sejltur med turbåden ”Anemonen” på Maribosøerne. Ombord er også en guide, som vil fortælle om naturpark Maribosøerne. Senere er der fælles spisning på Restaurant China House i Maribo. Og naturligvis masser af lejlighed til hyggeligt samvær. Klubben betaler turbåd og guide, mens man selv betaler forplejning. Se mere på den vedhæftede indbydelse. Tøv ikke med at melde dig til arrangementet, så arrangørerne kan få en ide om deltagerantallet.

Motionsløb fra Marielyst Torv søndag d. 8. sept.

Søndag d. 8. september holder Guldborgsundløberne i samarbejde med Marielyst Turistforening et motionsløb med start og mål ved Marielyst Torv. Der vil være boder fra de lokale handlende, levende musik på torvet og ruter på 5 og 10 km. Mere information følger, men reserver allerede nu dagen.

Billedresultat for løb i skoven

Hamborgskovløbet lørdag d. 21. sept. Kl. 14

Det traditionsrige Hamborgskovløb, som er Danmarks næstældste motionsløb, afholdes i år lørdag d. 21.september. Der foregår rigtig mange ting i september og der er mange hensyn at tage, så arrangørerne har i år valgt at lægge løbet en lørdag eftermiddag. Man kan allerede nu tilmelde sig via link på Guldborgsundløbernes hjemmeside. Nærmere indbydelse følger, men reserver allerede nu datoen.

Billedresultat for muskler i benet

Styrketræningen starter igen

Torsdag d. 12. sept. starter vintersæsonens styrketræning op igen. Der er tale om styrketræning med specielt henblik på løb. Al erfaring viser, at man både bliver en bedre løber, og at man er mindre udsat for skader, såfremt man har bestemte dele af muskulaturen i orden. Ligesom de foregående år er det kl. 18 – 19.30 på Nordbyskolen. John Andersson vil forestå undervisningen.

 

Billedresultat for gåtræning

We Walk

I uge 41 deltager Guldborgsundløberne i det nationale We Walk, et arrangement som handler om at hele Danmark har mulighed for at komme ud at gå en tur sammen med andre i den pågældende uge. Bare fordi det at gå er godt for både krop og sjæl. Mere information vil følge.

 

@

Ændringer af e-mailadresser

Al kommunikation fra klubben til medlemmerne foregår pr. mail. Derfor er det vigtigt, at vi har din korrekte mailadresse. Skifter du mailadresse, opdaterer du selv din oplysninger i klubbens administrationsprogram, Klubmodul. Du logger ind med de oplysninger, som du gav, da du i sin tid oprettede dig som medlem. https://guldborgsundloeberne.klub-modul.dk

140X113_løbekalender

Kalender

Mandag d. 12. aug. – løbeskolen starter igen

Lørdag-søndag 17.-18. august – Stafet for livet

Lørdag d. 31. august – Sensommerfest

Søndag d. 8. sept. -Motionsløb fra Marielyst Torv

Torsdag d. 12. sept. – Styrketræning starter

Lørdag d. 21. sept. – Hamborgskovløbet

Uge 41- We Walk