Nyhedsbrev august 2021

August 2021 Så er det højsommer, med almindeligt dansk sommervejr. Coronarestriktionerne lempes lidt og vi tager forhåbentlig hul på en sensommer med mulighed for at gennemføre motionsløb igen. Fællestræningen fortsætter mandag på Cementen og onsdag i Hamborgskoven, begge dele kl. 18.00. Der er ikke faste trænere, og man finder selv sammen i grupper. Fra 16. august er der løbeskole igen. Der varmes op i fællesskab på Cementen inden vi går ud til holdene. Mange sommerferiehilsner Tina Oldrup, formand 

 

Løb i naturen søndag d. 29. august

Nr. Vedby Grusgrav Udgangspunkt er grusvej P-område ved Bavnehøj Fritidsområde. Der kan løbes eller gås på forskellige distancer. En omgang rundt om hele grusgraven er ca. 4 km. Man medbringer godt humør ad libitum, kaffe, te eller anden drikkelse til eget forbrug. Har man øvet sig på kagebagning i sommerferien, må man gerne tage med til hygge bagefter. Vel mødt! Løb i naturen – udvalget

 

Hamborgskovløbet 2021 d. 25. september kl. 13

I samarbejde med Tri-klubben bliver løbet afviklet i år. Der er søgt og bevilget tilskud, der dels gives i kontanter, dels i løbetrøjer. Der vil altså blive produceret løbetrøjer specielt til dette løb. Løbet finder sted med tilladelse fra skoven, politiet og kommunen. Sæt XXX i kalenderen, hvad enten du ønsker at løbe eller give en hånd med arrangementet. 

 

Stafet for livet 14.-15. august på det gamle atletikstadion

Stafet for livet bliver gennemført i år Jens Erik Korsgaard er holdkaptajn i år. Alle kan melde sig til direkte på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/nykoebingf/tilmeldte-hold/hold/14859. Pga. coronarestriktioner skal man være tilmeldt INDEN den 10. august. Man kan altså ikke bare tilmelde sig og dukke op. Der udleveres armbånd til de tilmeldte deltagere. Der er tilmeldt et hold for Guldborgsundløberne.

 

Årets sommerfest bliver lørdag den 9. oktober 2021 Skriv datoen i kalenderen allerede nu! Vær opmærksom på, at sommerfesten er flyttet pga. Hamborgskovløbet. Nærmere følger senere.

 

På grund af coronarestriktioner er det ikke muligt at afholde begivenheden i august, som ellers planlagt. Den nye dato er den 7. september i Maribo. Kontakt Thomas Urfeldt, hvis du ønsker at give en hånd med og ikke allerede har meldt dig.

 

Trænersituationen Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Janne Rasmussen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.