Nyhedsbrev august 2022

I gang igen….. Mange har nok sommerferie endnu, det gælder i hvert fald undertegnede. Når der er mange dage at tage af, kan det være, det slet ikke bliver til noget med de der løbeture. Så er det godt, der snart er løbeskole igen :o) For alle, der har lyst, er der fællesløb fra Cementen om mandagen både den 1. og 8. august og i Hamborgskoven om onsdagen, med sædvanlig starttid kl. 17.30. Vi starter løbeskolen op igen efter sommerpausen, se mere længere nede. Hav en rigtig dejlig sommer  Med venlig hilsen Tina Oldrup, formand 

Bogø – Skåningebro (for enden af Skåningevej) Denne gang skal vi lidt uden for kommunen, nemlig til Bogø. Start/mål er på Skåningen på Bogø. Dejlig anløbsbro, berømt badested. Der vil som vanligt være 2 ruter: en på ca. 5-6 km. Og en på 8-10 km. Det meste af ruterne er på asfalt, lidt grus. Kom frisk, der vil være gode bakker, gode udsigter og masser af det, der er ude i naturen. Som vanligt medbringer man selv kaffe/te eller andet drikkelse til hygge/dækspark bagefter. Lækkert bagværk er altid meget velkomment. Medbring gerne badetøj til en frisk dukkert bagefter (løbetøj er udmærket badetøj – red.bem.) Løb i Naturen-udvalget glæder sig til at se jer igen efter sommerferien Opfordring: Samkørsel fra Cementen – husk at aftale, evt. på Facebook

Mandagskaffe AFLYST Som det er adviseret på sms er der ikke mandagskaffe i august, da der er ombygning i Hallen. 

Fra onsdag den 6. juli 2022 mødes vi på P-pladsen ved Middelaldercentret kl. 17.30 hver onsdag i lighed med tidligere år. Vi inddeler os i passende grupper og går eller løber en tur i den flotte skov. Der vil blive mulighed for at afprøve ruterne til det kommende Hamborgskovløb, der forventes at blive afviklet i oktober. Derudover planlægger Janne og Bo bakketræning for dem, der har lyst til det. Det træder i stedet for intervallerne ved Katedralskolen.

Fra mandag den 15. august vil der være løbeskole igen. Selv om der skulle have manglet træning i løbet af ferietiden, skal du bare møde op. Der skal nok være et passende hold. Når vi starter op går vi lidt tilbage i forårets programmer så alle forhåbentlig kan deltage på de samme hold igen. Sidste dag med løbeskole bliver mandag den 10. oktober. 

Der er kun ganske få tilmeldte på vores hold: Guldborgsundløberne Hvis det skal give mening at stille telt op og planlægge løbetidspunkter, skal der være flere med. HUSK at gå ind og tilmelde dig! Guldborgsundløberne har igen oprettet et hold til Stafet for Livet. Vi skal samle ind til Kræftens Bekæmpelse, og samtidig får vi muligheden for at have socialt samvær og løbe eller gå i et helt døgn. Vi skal have deltagere på banen fra kl. 12 lørdag til kl. 12 søndag. Når vi nærmer os aftaler vi nærmere om, hvilke tidspunkter den enkelte kan være på banen. Man kan hvile i vores fine nye telt. På pladsen er mange aktiviteter og der kan købes mad og drikke. Sæt XX i kalenderen og meld dig til på stafetforlivet.dk, holdet hedder Guldborgsundløberne. Det koster 100 kr. Find gerne en sponsor, så vi får mest muligt samlet ind til det gode formål. Tag også gerne familiemedlemmer med. Alle skal bare melde sig på holdet og betale de 100 kr. 

HUSK tilmelding – senest 5. september. Indbydelsen blev udsendt med nyhedsbrevet for juli. Hvis du har spørgsmål til arrangementet skal du have fat i Lisbeth Christiansen eller Gitte Jensen, der ofte er til stede mandag og onsdag.

Trænersituationen Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Janne Rasmussen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.