Nyhedsbrev december 2010

Vejret minder os i høj grad om det – julen nærmer sig med hastige skridt. Guldborgsundløberne har netop afholdt det årlige pålidelighedsløb med efterfølgende julefrokost. 22 løbere løb de 2 gange 3 km - uden ur, med nissetøj - og bagefter hyggede ca. 30 medlemmer sig med den velsmagende julefrokost. Det viste sig, at ’den mest pålidelige’ er vores kasserer, Kirsten Mikkelsen, der løb de 2 runder på fuldstændig nøjagtig samme tid. Det er rart at vide, at kassereren er pålidelig. Bente Karlsen løb for 3. år i træk de 2 runder med kun 1 sekunds forskel – hun må også betegnes som meget pålidelig. Mette Aarslew-Jensen fik prisen for bedste udklædning, og hun havde grødfadet med rundt på alle 6 kilometer. Se flere resultater på hjemmesiden

 

Julehygge lørdag 18. dec. kl. 15.

Apropos julen, så er der efter løbeturen lørdag d. 18. dec. hygge med gløgg og æbleskiver i klubhuset. Vi løber kl. 13.30 som sædvanligt, og regner med at være klar til at hygge ca. kl. 15.

 

Nytårskur lørdag d.  8. januar kl. 15.

Traditionen byder også, at vi markerer nytåret med ”nytårskuren” med ”champagne” og kransekage. Da vi ikke allerede d. 1. januar vil friste nogen til at bryde nytårsfortsætterne fra dagen før, så har vi udskudt seancen 1 uge, og holder nytårskur d. 8. januar efter løbeturen.

 

Løb i naturen søndag 5. dec. kl. 10.

Efter drøftelserne ved generalforsamlingen, så forsøger vi med nogle forskellige tidspunkter for ’Løb i naturen’.  I december bliver det altså søndag d. 5. kl. 10.00. Vi mødes ved P-pladsen ved diget på Sildestrup Øvej. Efter løbeturen byder Pia Ibsen på noget varmt at drikke ikke så langt fra startstedet.

 

Refleksveste

Vi har stadig en lille rest af refleksveste med påtrykt klublogo, og de sælges fortsat til den særdeles favorable pris af 80 kr. pr. stk. Der er kun størrelserne L, XL, og XXL tilbage, men de skal også være lidt store i størrelsen, fordi man typisk bærer dem udenpå andet løbetøj. Henvend dig til Tom Mogensen, hvis du har interesse i tilbuddet..

 

De faste træningstider

Mandag kl. 18.00 fra Cementen

Lørdag kl. 13.30 fra klubhuset i Idestrup

 

Og de ER faste – også i forbindelse med jul og nytår.

 

 

GOD JUL TIL ALLE.