Nyhedsbrev december 2011

En meget flot gave

Ved generalforsamlingen d. 16. nov. – under punktet ’Eventuelt’ – bad vores medlem Kaj-Aage Munk om ordet, og ”skulle lige hente noget”. Ind kom han med en check på kr. 10.000 -, som hans firma Munks Produkt i Maribo gerne ville give klubben som hjælp til indkøb af et tidtagningssystem med chip.

 

Dette indlæg fik ubetinget generalforsamlingens største bifald. Fra klubbens side vil vi også gerne på dette sted takke for denne meget flotte gestus. Se billedet på vores hjemmeside (jeg undlader at sende det med ud, fordi billeder erfaringsmæssigt giver ’overload’ i nogle medlemmers postkasser)

 

 

Generalforsamling d. 16. november – aktive medlemmer efterlyses !!

Referatet fra generalforsamlingen er udsendt sammen med dette nyhedsbrev. Som en del af referatet finder du også oversigten over forskellige klubaktiviteter, som man kan håbe på bliver gennemført i det kommende år. Som man kan se, så er der også ”ledige pladser”. Så hvis der er medlemmer, som gerne vil være med til at arrangere f.eks. en klubaften, så hører formanden gerne herom på smm.marathonman@privat.dk.

 

Ved generalforsamlingen takkede Susanne Ovesen af som bestyrelsesmedlem. Vi siger tak for indsatsen. Samtidig siger vi velkommen til Preben Topp som nyt bestyrelsesmedlem.

 

Opfordring til at blive hjælpetræner

Vi satser meget stærkt på, at vi også næste år kan gennemføre løbeprojektet Løb med Guldborgsundløberne. Der er allerede en række erfarne hjælpetrænere, som har meldt sig på banen. Men det vil helt klart være en fordel, hvis der yderligere er et par medlemmer, som har lyst til at deltage som hjælpetrænere. Det kræver først og fremmest en positiv indstilling, en smule organisationstalent, og endelig deltagelse i et 1-dages introduktionskursus på et eller andet tidspunkt sidst på vinteren.

 

Løb i naturen lørdag d. 10. dec. kl. 14.00

Denne gang skal vi til Gedser og helt ud på spidsen af Gedser Odde. Mødestedet er Redningsstationen i Havnegade.

 

Julehygge lørdag d. 17. dec. kl. ca. 15.

Traditionen tro er der efter løbeturen i Idestrup julehygge med gløgg og æbleskiver her på den sidste lørdag inden jul.

 

Ændringer i træningstider jul og nytår

Selvom vi med oprejst pande plejer at påstå, at træningstiderne ligger fast til trods for højtider og helligdage, så er der alligevel grænser.

Lørdagstræningen d. 24. dec. ER AFLYST

Lørdagstræningen d. 31. dec. er rykket til kl. 10.00

 

Det er NU man skal beslutte Berlin Marathon 2012

Julefrokosten er traditionelt et godt tidspunkt, hvor man i optimistisk stemning kan lægge planer for den kommende sæsons udfordringer. Således også i år, hvor flere talte om det kommende års Berlin Marathon som et mål. Men et tjek på løbets hjemmeside viser, at man ikke kan nøjes med at ’planlægge’. Man skal ’beslutte’. Selv om der er 40.000 pladser i løbet og selv om der er 10 måneder til afholdelsen, så var der pr. 29. november kun 4.000 startnumre tilbage. Skal man først nå at overveje om man skal med, så skal der tænkes hurtigt.

 

Fælles træning til 1/2-marathon og 1/1-marathon

Flere medlemmer har udtrykt ønske om noget fælles træning med henblik forårets ½-marathonløb og måske sommerens 1/1-marathonløb. Vi foreslår en model, hvor ’den lange tur’ løbes lørdag eftermiddage fra Idestrup (i dagslys), mens de kortere ture fordeles ud over ugens øvrige dage. Træner Mikael Henriksen er gerne behjælpelig med at lave et program. Kontakt Henriksen.Mikael@gmail.com

 

Tina Oldrup er dette års mest pålidelige løber

Ved pålidelighedsløbet forud for dette års julefrokost ramte Tina Oldrup lige i plet. Hun løb de to gange 3 kilometer på fuldstændig nøjagtig samme tid – der var ikke så meget som 1/10 sek. forskel.