Nyhedsbrev december 2012

19. januar 2013 kl. 14.30: Stiftende generalforsamling – pålidelighedsløb – nytårsfrokost

 

Som nævnt i sidste nyhedsbrev er det planen at stifte en ny, selvstændig klub, Guldborgsundløberne. Det er planlagt til d. 19. januar. Og vi slår denne begivenhed sammen med traditionerne fra den normale julefrokost, hvor vi løber 2 gange 3 kilometer pålidelighedsløb og hygger os i godt kulinarisk lag bagefter. Programmet for dagen ser herefter således ud:

 

Kl. 14.30 Pålidelighedsløb– 2 x 3 km, hvor ure er strengt forbudt

Kl. 16.00Stiftende generalforsamling – indbydelse med forslag til vedtægter fremsendes senere

Kl. 18.00Nytårsfrokost

 

Indbydelse fremsendes senere, men reserver dagen.

 

8. dec. kl. 10.00: Løb i naturen

Den næste fælles tur i naturen bliver i Hamborgskoven. Mødestedet er den store plæne på Hamborgskovvej (overfor Kirsebærhaven). Bemærk tidspunktet.

 

Træningstider

Mandage kl. 18.00 fra Cementen

Torsdage kl. 19.00 fra Cementen

 

Tilskud til tidtagningsudstyr (1)

Fra Munks Produkt har vi endnu engang fået et tilskud på 10.000 kr. til tidtagningsudstyr baseret på chip-registrering af løberne. Guldborgsundløberne siger tak for den flotte gave, som vil blive overrakt officielt i forbindelse med den stiftende generalforsamling.

 

Tilskud til tidtagningsudstyr (2)

Fra Nordea-Fonden har vi for ganske få dage siden ligeledes fået tilsagn om 10.000 kr. til tidtagningsudstyret. Tidspunktet for overrækkelse er endnu ikke fastlagt.

 

Tidtagningsudstyret er købt og leveret

Formedels omkring 100.000 kr. har vi bestilt og fået leveret det nævnte tidtagningsudstyr med chip-registrering. Det har været et stort ønske gennem flere år. Via de flotte donationer, som er nævnt ovenfor, betyder det, at vi kan starte den nye klub både med tidtagningsudstyr og uden tom pengekasse.

 

10-20-30-træning

Til Garmins løbeure er der nogle træningspas, som gratis kan downloades og overføres til uret. Der er blandt andet 10-20-30 træning, som nogle har været på kursus i.

http://www.mit-loebeprogram.dk/gratis/

 

Flere marathonløb for ”de gale”.

Fem lokale løbere, bl.a. vores egen Jørgen Steen Nielsen, har planlagt 1. marts at deltage i Trans Gran Canaria - 119 km med 7.300 positive højdemeter på tværs af Gran Canaria. Som for-træning arrangerer de nogle lokale marathonløb, som andre også er velkomne til at deltage i.

 

Jørgen arrangerer selv "Falster Juletrail Marathon" i Bavnehøj Fritidsområde / Nr. Vedby Grusgrav 2. juledag. Løbet afholdes i det offentlige område omkring Nørre Vedby Grusgrav. Der løbes 11 runder á 3,84 km på gode og dårlige stier. Løbet starter 2. juledag kl. 14.30, så løberne kan lære ruten at kende, inden det bliver mørkt. Det meste af løbet vil blive løbet i mørke, hvorfor en god pandelampe er et absolut must. Ruten er markeret med faste markeringer, suppleret med ekstra pile monteret med reflekser og i nogle tilfælde også blinkende lys. Flere oplysninger kan findes på www.jagtmarathon.dk.

 

Julesul – kom så bare an  !!!

 

8. december er der et marathon på Sundruten omkring Guldborgsund. Der er start og mål ved Middelaldercenteret, og bortset fra en genvej gennem Klodskoven følger man Sundruten med uret omkring Guldborgsund. Der er ingen depoter undervejs, så der skal løbes med væskebælte/-rygsæk. Der er flere oplysninger om løbet som en begivenhed på Facebook.

 

Ligeledes på Facebook kan man læse om et marathon på Motionsslangen d. 16. december. Start og mål ved Folkedanserhuset.

  

Glædelig jul

 Og med disse linjer i årets sidste nyhedsbrev vil jeg ønske alle medlemmer en rigtig glædelig jul.

 Søren Møller-Madsen