Nyhedsbrev december 2014

Omfartsvejen blev indtaget og indviet med maner

Guldborgsundløberne var i DEN grad med til at gøre indvielsen af omfartsvejen rundt om Nykøbing til en festlig dag d. 15. november. Blandt de 1050 løbere var også transportminister Magnus Heunicke, som beså vejen pr. løbesko, inden han senere klippede den røde snor. Han bemærkede under løbet, at vejen ligger højt og dermed er kraftigt udsat for vind. Og så udtrykte han i øvrigt også sin store tilfredshed med arrangementet.  

Løb i naturen lørdag d. 13. december kl. 10 
December måneds løb i naturen finder sted i Korselitseskoven. Mødestedet er P-pladsen i skoven ved hjørnet af Korselitsevej og Herskabsvejen. Som sædvanligt vil der være ruter på henholdsvis ca. 5 og ca. 10 km. Tag nissehuen med, så skovens dyr også kan se, at vi nærmer os jul. Man medbringer selv kaffe/ te. 

Generalforsamling lørdag d. 7. februar 
Årets generalforsamling planlægges til d. 7. februar. Sammen med generalforsamlingen planlægges først et pålidelighedsløb og senere festivitas. Nærmere følger senere, men sæt kryds i kalenderen for datoen. 

Udpeg en frivillig, som har gjort et godt stykke arbejde for klubben 
Bestyrelsen vil gerne sætte fokus på de mange, som på en eller anden måde medvirker til at afvikle klubbens arrangementer. Ved generalforsamlingen vil vi fremhæve i alt 3 personer i forskellige kategorier, som har gjort en særlig indsats for klubben. Det er medlemmerne, som indstiller de frivillige, som fortjener en ekstra anerkendelse, og bestyrelsen, som udvælger blandt de nominerede. Send dit forslag pr. mail til et af bestyrelsens medlemmer (se mail-adresser på hjemmesiden). Se de 3 kategorier på vedhæftede oversigt.

 
Vores forum bliver spam’et 
Vores nye hjemmeside www.guldborgsundloeberne.dk har et forum, som alle kan bruge til diskussion, planlægning af løbeture, køb og salg osv. Desværre er vi blevet nødt til at kræve login på siden, da forummet ellers blev oversvømmet af spam, reklamer for billige designertasker og lignende lyssky ting.    Dette login skal kun laves en gang. Tryk på "opret bruger" og følg teksten. Det login, som I har brugt til at tilmelde Jer Guldborgsundløberne, kan ikke bruges på forum. Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at skrive til enten Hanne Brix-Hansen, Thomas Uhrfeldt eller Janne Rasmussen. 

Der er plads til os alle – når bare vi tager hensyn 
Man har flere steder i landet oplevet kontroverser i skovene, når crossløbere og Mountainbikecykelryttere mødes ude i sporet. Det skal vi gerne undgå på MTB-sporet i Hamborgskoven. Derfor har vi fået en opfordring til lige at give lyd fra os, når flere løbere sammen planlægger at ’crosse’ på MTB-sporet. Det kan bedst ske på Facebook-siden ’MTB-Falster’ eller med en mail til Gerd Nielsen, som er medlem i begge klubber, gerdnielsen@mail.dk. Vi skal jo alle sammen være her. 

Socialt nytårsløb 
Vores medlem Claus Nymand skriver: Jeg har besluttet at gentage succesen fra 2012, så hvis du føler du har taget på i julen eller bare har lyst til at gøre plads til bøffen/torsken nytårsaften – ja så er muligheden her. Alle er velkomne, men det kræver tilmelding. Indbydelsen til løbet er vedhæftet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Påskønnelse af årets frivillige i Guldborgsundløberne.

 

Der udpeges en ”årets frivillig” i 3 kategorier. Medlemmerne opfordres til at indstille en eller flere personer ca. 2 måneder før årets generalforsamling. Hvert medlem kan indstille personer i alle 3 kategorier og kan indstille flere personer indenfor samme kategori. Bestyrelsen udvælger ”årets frivillige” blandt de personer, som er indstillet.

 

De 4 kategorier:

  1. Årets træner. Udpeges blandt de trænere, som har forestået træning i løbeskolen, eller som har forstået træning i et andet samlet forløb, som gennemføres i klubbens regi.

  2. Årets nye frivillige. Udpeges blandt medlemmer, som maksimalt har været medlem af klubben i 3 år, og som har medvirket til eller forestået et eller flere klubarrangementer.

  3. Årets rutinerede frivillige. Udpeges blandt medlemmer, som gennem en årrække har medvirket til eller forestået et større antal klubarrangementer.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Invitation til socialløb Nytårsaftensdag

 

Jeg har besluttet at gentage succesen fra 2012, så hvis du føler du har taget på i julen eller bare har lyst til at gøre plads til bøffen/torsken nytårsaften – ja så er muligheden her. Alle er velkomne, men det kræver tilmelding.

 

Distancerne bliver halvmaraton, 10 og 5 km og hvis der er flere end 4 som har mod på en maraton så vil det også være en mulighed. Ideen med løbet er at vi kommer i mål alle samtidig (kl. 12) og derfor vil der være rigtig mange starttidspunkter. Forslag til start tidspunkter som nedenfor, men vil man løbe hurtigere eller langsommere så må man selv beregne starttidspunkt.

Start fra Åmarksvej nr. 31 (kom i god tid)

Maraton   kl. 8.00

Halv maraton  kl. 10.00 (mødes med maraton løberne)

10 km  kl. 11.05

5 km  kl. 11.30

Da løbet foregår på en rundstrækning  vil der være væskedepot også på Åmarksvej 31. Kort over ruten vil kunne findes ved start.

Vi afslutter på Åmarksvej med æbleskiver, glögg, øl, vand eller kaffe alt efter eget ønske og det kunne også tænkes at der er andet godt til munden.  Selvfølgelig ønsker vi også hinanden et godt løbe nytår.

Arrangementet koster 20 kr. som betales ved ankomst.

 

Ser frem til en hyggelig formiddag

Mvh

Claus Nymand

 

Tilmelding via facebook begivenhed