Nyhedsbrev december 2019

Faste træningstider

Det er vinter – i hvert fald ifølge kalenderen. Men der er fortsat 2 gange ugentligt fællesløb. Desuden er der styrketræning, målrettet til løbere. Ligesom sidste år er der 2 forskellige steder som udgangspunkter for løbetræningen.

Mandage kl. 18.00 fra Cementen

Onsdage kl. 18.00 fra Nykøbing FC Syd (overfor Vandrehjemmet)

Torsdage kl. 18.00 styrketræning, Nordbyskolens gymnastiksal

140X113_julemand

Jule-løb-i-naturen lørdag d. 14. december kl. 14 m. gløgg og æbleskiver

December måneds løb-i-naturen foregår i skovene omkring Sdr. Vedby Skovhuse. Nissehue vil være en passende del af påklædningen denne dag. Der vil som sædvanligt være ruter af forskellige længder – omkring 5 og 10 km. Efter at have fået frisk luft og motion, samles vi alle til gløgg og æbleskiver og hyggeligt samvær bagefter.

Mødested: Sdr. Vedby Skovvej 26 (hos Tina Oldrup)

Ruteguide: Tina Oldrup

Billedresultat for juleløbere"

Løbetræning omkring jul og nytår

Der kommer hvert år spørgsmål om løbetræningen i dagene omkring jul og nytår. Og svaret er simpelt, når vi taler om løb:

Business as usual

Vi løber altså mandag og onsdag til sædvanlig tid og fra sædvanlige steder. Når vi ser på styrketræningen, så er der imidlertid mange ændringer pga jul og anden anvendelse af salen:

Styrketræningen er aflyst 26. dec. og næsten hele januar

 

(Billedet til venstre viser en juleløber)  – (PS. Dette var en såkaldt vits)

Klubaften: ”Brug af pulsen som træningsredskab” onsdag d. 29. januar kl. 18 i Hallen

Mange af vores medlemmer har et løbeur med pulsmåler.  Men hvordan bruger man pulsværdierne til at tilrettelægge sin træning? Det kan du blive klogere på, når vi d. 29. januar afholder en klubaften med emnet ’Pulstræning’. Vi får besøg af Signe Nyby fra DGI, som i teori og praksis vil gøre os klogere på pulstræning. Bemærk at aftenen indeholder både praktik og teori, så man møder omklædt i løbetøj.

Bemærk: Denne onsdag løber deltagere i kurset fra Hallen.

Generalforsamling_03

Sjovt – seriøst – socialt

Vinterfest m. generalforsamling og spisning lørdag d. 1. februar – indbydelse følger

Reserver datoen til årets vinterfest med generalforsamling. Vi starter med en sjov (hemmelig) løbekonkurrence. Så er der kaffe. Derefter kommer den formelle del, nemlig selve generalforsamlingen. Og så slutter vi af med hyggelig fællesspisning.  Indbydelse til dagen og indkaldelse til generalforsamlingen følger senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Har du allerede nu forslag, som du ønsker behandlet på generalforsamlingen, så send dem til formand@guldborgsundloeberne.dk.

140X113_løbekalender

Kalender

Lør. 14. dec. kl. 14: Løb i naturen ved Sdr. Vedby, ”samt juleafslutning”

Ons. 29. jan. kl. 18: Klubaften ’Pulstræning’

Lørdag d. 1. feb: Vinterfest m. løb, generalforsamling og spisning