Nyhedsbrev december 2020

 

Kære medlemmer

Vi er for alvor nået ind i de mørke måneder, hvor de fleste har svært ved at nå at løbe i de lyse timer.

Det er måske også nu, sofaen kravler lidt mere op på ryggen.

Find en løbegruppe, find pandelampen og/eller snup en tur i weekenden og få en god oplevelse med løb alligevel. Der er stadig mange dejlige steder i nærheden, der kan opleves i løbeskoene.

Og der er et pænt udbud af løb, både virtuelle og virkelige, hvis I har lyst.

Den 4. december er der 1. spadestik på Campusbyggeriet, der nu hedder MoVe. Det er meningen, at vi i Guldborgsundløberne får mulighed for opbevaring af vores forskellige remedier og parkering til traileren. Der bliver fælles kontorplads til flere foreninger og muligheder for bad og omklædning, både uden- og indendørs. Rundt om byggeriet bliver der etableret en løbesti, og der bliver en café, som vi kan benytte.

Med venlig hilsen

Tina Oldrup, formand

 

 

Nogle medlemmer har taget initiativ til alternative løbeture, så der stadig er mulighed for at løbe sammen med andre. Støt op om turene, men husk tilmelding via facebook, så der ikke bliver flere end 10 pr. gruppe.

Hvis der er ideer til, hvordan vi kan løbe sammen, er de velkomne.

Skriv i facebookgruppen eller kontakt bestyrelsen.

 

 

Generalforsamling 2021

Generalforsamlingen er planlagt til den 27. februar 2021.

Nærmere om den vil følge senere

Det er i skrivende stund uklart, om vi kan få lov at samles til den tid, men det må vi se på.

 

 

LØB i NATUREN

Seneste tur var med udgangspunkt tæt på Næsgaard Efterskole.

Vejret var jævnt kedeligt, men turen i skoven og langs vandet var dejlig og afvekslende. Bo havde bagt kage og den var på forhånd delt, så vi kunne holde os i grupper med afstand.

Billedet er fra turen langs vandet, hvor man kunne nyde skoven og samtidig høre bølgeskvulp.

Stor tak til Palle og Ninas venner, der havde afmærket ruter, og hvor vi kunne få ly til kaffe og kage bagefter.

 

Lørdag den 19. december 2020 kl. 14.00 – den traditionelle juletur, gerne med nissehuer, hvor vi denne gang slutter med juleøl eller sodavand udendørs på eller i nærheden af Sdr. Vedby Skovvej 26.

Vi deler os igen i grupper, så vi ikke overskrider de 10 ad gangen. Tilmeld gerne på facebook, så vi får et nogenlunde overblik over deltagerantal.

Lørdag den 16. januar 2020 kl. 10.00 løbes i Kulsbjerg øvelsesterræn. Mødested kommer senere.

Alle steder er der ruter i flere længder, så alle kan deltage.

Vi opdeler foreløbig startstederne, så der bliver en start for længere ture (fra ca. 8 km), en anden start for kortere ture og gåture.

 

Trænersituationen

Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Søren Møller-Madsen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.