Nyhedsbrev december 2021

December 2021 Julemåneden er over os, men vi løber eller går alligevel mandag og onsdag kl. 17.30 fra Cementen. Vi ændrer ikke noget, selv om det er jul HUSK REFLEKSER OG EVT. LYS TIL TUREN! ALLE ØNSKES EN GOD JUL OG ET GODT NYTÅR! Tina Oldrup, formand

 

Første mandag i måneden er der fælles kaffe/te i caféen i Hallen. Kom og få en snak efter løbeturen i selskab med de øvrige løbegrupper. Klubben er vært, så du skal ikke have penge med.

 

Traditionen tro bliver decembers ”Løb i naturen” afholdt med start fra Sdr. Vedby Skovvej 26. Tag gerne nissehue eller andet julesjov på Der vil være ruter i mange distancer til gå- eller løbeture på stier og i skove. Vi er i gang en times tid, og efter turen er der gløgg og æbleskiver. Alle medlemmer er velkomne.

 

Den ordinære generalforsamling afholdes i Nykøbing Hallen den 26. februar 2022. Inden selve generalforsamlingen afholdes en fælles aktivet, så vi kan få rørt os lidt. Vi har en planlægningsgruppe i gang – det bliver spændende, hvad de finder på denne gang Sæt eftermiddagen og aftenen af til fællesskab omkring Guldborgsundløberne som klub. Der kommer en indkaldelse med dagsorden mm senere.

 

DGI’s crossløbsserie for den kommende vinter startede den 14. november 2021 med løb på Møns Klint. Det var en hård tur med stejle op- og nedløb. Næste løb er den 12. december i Boesdal Kalkbrud på Stevns. I januar er det Guldborgsundløberne, der lægger ruten i Hamborgskoven. Løb 4, 8 eller 12 km. eller gå en tur. Find tilmeldingen her: https://www.dgi.dk/loeb/arrangementer/202223064500

 

Trænersituationen Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Janne Rasmussen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.