Nyhedsbrev februar 2012

Selv om det kan være svært at forestille sig i disse dage med en isnende østenvind, der gør løbeturen til en kold fornøjelse, så må vi så småt forberede os på forårets komme. Datoer for årets løbearrangementer er ved at ligge fast – det gælder både løbeskolen, ”de sædvanlige” motionsløb og så årets store nyskabelse – Sydhavsstafetten. Læs mere om både Sydhavsstafetten og de andre datoer nedenfor.

 

Løb i naturen – lørdag d. 11/2 kl. 13.30

Denne gang løber vi Korselitseskoven og håber at skoven giver lidt læ for vinden. Ruter på 5 km, 6,5,km og 8 km. Mødested er P-pladsen på hjørnet af Korselitsevej og Herskabsvejen. Igen har arrangørerne sørget for kage, mens man selv tager te/kaffe og krus med.

  

Sydhavsstafetten tirsdag d. 19. juni – en spændende nyskabelse for alle løbere

En gruppe løbeklubber på Lolland-Falster, samlet i paraplyorganisationen Lolland-Falsters Løbevenner, planlægger at starte en meget stor løbe-event, Sydhavsstafetten, på Lolland-Falster. Sydhavsstafetten er i sin form inspireret af DHL-stafetten, som hvert år samler langt over 100.000 deltagere. Deltagerne består i høj grad af firmahold, som både anvender arrangementet til intern teambuilding og som inspiration i forbindelse med virksomhedens trivselsaktiviteter. Vi forventer, at Sydhavsstafetten vil blive en stor og årligt tilbagevendende begivenhed på Lolland-Falster, selv om deltagerantallet naturligvis bliver noget mere beskedent end i København..

 

Sydhavsstafetten afvikles tirsdag den 19. juni 2012 omkring Maribohallerne. Der kan tilmeldes hold á 4 personer til stafetten, som er på 4 x 5 km. Den primære målgruppe er virksomheder og foreninger på Lolland-Falster. Efter afholdelse af selve løbet har de forskellige hold mulighed for at købe eller medbringe mad og drikke, som kan nydes i og udenfor Maribohallerne.

 

Lolland-Falsters Løbevenner består af Nakskov Idrætsmærkeforening, Maribo Gymnastikforening og Guldborgsundløberne. Informationsmaterialer om arrangementet er under udarbejdelse.

  

Løbeskolen åbner igen – medlemmer deltager gratis

Igen i år skal vi have vores løbeskole med hold på 6 niveauer og trænere på hvert hold. Forløbet er i år 20 uger. Første træningsdag ligger lidt sent på grund af påsken – 16. april.

 

HUSK- medlemmer af Guldborgsundløberne kan deltage gratis i løbeskolen (kontingentet dækker også dette).

 

Trænere søges.Selv om at vi er en pæn flok hjælpetrænere til løbeskolen, så kan vi godt bruge et par stykker til. Det er sjovt, det er hyggeligt, det giver meget igen på det personlige plan. Men lønnen er lav (meget lav). Trænerne gennemgår et kursus hos DGI inden start. Har du lyst til at hjælpe andre til at blive bedre løbere, så henvend dig til Mikael Henriksen, henriksen.mikael@gmail.com

 

 

Kalender

10. april kl. 19.30                Introduktionsmøde til ’Løbeskolen2012 – Guldborgsundløberne’, afholdes på Lindeskovskolen

16. april kl. 18.00                1. træningsdag i ’Løbeskolen 2012’ fra Cementen

28. maj kl. 10.00                 Idestrupløbet, - foruden de sædvanlige 5 og 10 km er der i år også en 3 km rute til glæde for vores nye løbere

19. juni                                Sydhavsstafetten, 4 x 5 km

??                                        Festugeløbet

9. sept. kl. 11.00                 Hamborgskovløbet, 5 og 9,7 km

17. sept.                              Sidste træningsdag i ’Løbeskolen 2012’

7. okt. kl. 10.00                   Guldborgsundløbet, 5,4 og 9,8 km.

 

 

Ny hjemmeside er nu i luften

Efter et langt tilløb er den nye udgave af klubbens hjemmeside nu på nettet. Siden indeholder forskellige nyskabelser. Især er der et forum, hvor medlemmer kan lave aftaler, stille spørgsmål, diskutere eller på anden måde kontakte hele medlemskredsen. Desuden er siden karakteriseret ved, at den er opdelt i en åben del, som alle kan se, og en lukket del alene for medlemmer.

 

Du får adgang til den lukkede medlemsdel af siden på følgende måde:

  1. Gå ind på: www.guldborgsundloeberne.dk/user/password
  2. Indtast din mailadresse
  3. Du modtager en mail med en engangs-kode
  4. Du logger ind med engangs-koden og ændrer den til din selvvalgte adgangskode
  5. Du gemmer den nye adgangskode ved at scrolle helt ned i bunden af siden og trykke på ’Gem’.

Der er stadig ting hist og her, som kan trænge til en opstramning. Finder du fejl eller mangler, er du velkommen til at henvende dig til Webmaster Thomas Urfeldt, thomas@urfeldt.com

  

Kan det virkelig passe - løbebukser der laver strøm?

Et dansk teknologiinstitut har opfundet et par løbebukser, der kan lave bevægelsesenergien om til strøm. Indtil videre er strømproduktionen dog ikke større, end at den kun kan drive løberens GPS. Ærgerligt nok – jeg drømte straks om et par løbebukser, der i stil med en el-cykel, kunne give en et godt puf bagi, når tempoet blev for tungt. Læs selv artiklen.

http://ing.dk/artikel/125976-dansk-teknologi-paa-vej-nye-loebebukser-hoester-selv-energi-til-gpsen?utm_medium=email&utm_source=nyhedsbrev&utm_campaign=ingformiddag