Nyhedsbrev februar 2013

 Den "nye" klub stiftet

Ved en velbesøgt generalforsamling d. 19. januar blev den nye udgave af Guldborgsundløberne stiftet. Det tidligere udsendte oplæg til vedtægter blev godkendt uden ændringer. Det blev forelagt et budget, som giver ganske god plads til arrangementer, kurser, anskaffelser mv. Og til bestyrelsen blev valgt Tina Oldrup, Mette Aarslev-Jensen, Hanne Brix-Hansen, Lone Clausen, Mikael Henriksen, Tom Mogensen og Søren Møller-Madsen. De nye klubfarver blev blå trøje og sorte bukser.

Hjemmesiden er delvist rettet til med de nye oplysninger, og vil i løbet af de kommende uger få de sidste ting på plads.

Forud for den stiftende generalforsamling var gået hele 2 begivenheder. Først fik klubben overrakt hele 3 flotte støttebeløb til indkøb af nyt tidtagningssystem. Lolland-Falsters Løbevenner overrakte 17.000 kr. Munk Produkt overrakte 10.000 kr. (igen). Og Nordea Fonden overrakte 10.000 kr. Vi siger mange tak for de 3 flotte donationer, som gør at klubben ikke alene har haft mulighed for at indkøbe tidtagningssystemet, men også har gjort det uden at tømme pengekassen helt.

Det nye tidtagningssystem viste straks sin berettigelse. Ved pålidelighedsløbet på 2 gange 3 kilometer hav-de Janne Rasmussen nemlig en tidsforskel på fantastiske bare 0,19 sekunder mellem de 2 runder, skarpt forfulgt af Kaj Aage Munk med en tidsforskel på 0,22 sekunder.

Efter det hele var der fest. Alt i alt en særdeles vellykket og opmuntrende start på klubben i det nye regi.

Konkurrence – find et godt ’pay off’

Jeg plejer at være forsigtig med at udtale sig om, hvad der er moderne. Faktisk begynder jeg ofte først at kunne lide en ting, når den er ved at gå af mode igen. Men jeg tror nok, at det er moderne sammen med et logo også at have et ’pay-off’. Det er hvad jeg tror, det hedder. Og det er en kort sætning, som sammen med logoet illustrerer klubben og dens værdigrundlag. Det kan f.eks. være

 Guldborgsundløberne – seje i det lange løb

 Guldborgsundløberne – nice 2 run

 Guldborgsundløberne – jeg løber, ergo er jeg til

 Guldborgsundløberne – runners 4 fun

Nyhedsbrev februar 2013

Web: www.guldborgsundloeberne.dk Webmaster: thomas@urfeldt.com Bank: Jyske Bank 5067 1674609 Formand: Søren Møller-Madsen, Hasseløvej 4, 4873 Væggerløse, smm.marathonman@privat.dk Kasserer: Mikael Henriksen, Vendsysselvej 39, 2. th, 4800 Nykøbing F, henriksen.mikael@gmail.com

 

Guldborgsundløberne – fordi det er sjovt.

Vi vil gerne udskrive en konkurrence om det bedste ’pay-off’. Brug fantasien og send dit forslag til smm.marathonman@privat.dk senest d. 20. februar. Så vil bestyrelsen udvælge det bedste forslag, og præmiere vinderen med en løbejakke.

Løb i naturen d. 16. februar kl. 14.00

Månedens løb i naturen bliver i Corselitze-skoven. Vi mødes på P-pladsen på hjørnet af Corselitzevej og Herskabsvejen.

Aftalen med Sportmaster fornyet

Vi har genforhandlet og præciseret klubbens aftale med sportsforretningen Sportmaster i Nykøbing F. Ind-holdet i aftalen er herefter:

Rabataftale

Der gives 20 % rabat til medlemmerne på alle ikke-nedsatte "løbe-varer", dvs. sko, tøj, ure og andre løbe-relaterede varer.

På tøj købt i butikken trykkes gratis navnet ’Guldborgsundløberne’.

Klubtøj

Der skal indledningsvis vælges en ’kollektion’ af klubtøj bestående af t-shirt, kort tight, jakke. Klubfarverne vil fremover være mellemblå overdel

 

 

(bemærk: ændring i farver) og sorte bukser. Der vælges en kvalitet i mellem-prisklassen. Herefter vil Sportmaster have et mindre lager af klubkollektionen, således at Guld-borgsundløberne kan henvise medlemmer hertil.

Åbent-hus-aften

Der inviteres til en ’Åbent-hus-aften’ for klubbens medlemmer. Sportmaster sikrer, at der til lejligheden vil være "ekstra skarpe tilbud". Vi satser indtil videre på d. 14. marts.

Introduktionsmøde for løbeskolen

Guldborgsundløberne forventer at holde introduktionsaften forud for løbeskolen d. 21. marts. Her vil Sportmaster præsentere en pakkeløsning bestående af sko, jakke, t-shirt for deltagerne.

Samarbejde omkring afvikling af løb

Sportmaster lægger navn til Hamborgskovløbet og støtter løbet med præmier. (Afvikles medio september)

Der kan foretages forhåndstilmelding i butikken til Festugeløbet (afvikles ca. 1. august) og Hamborgskov-løbet.

Herudover støtter Sportmaster Idestrupløbet og Festugeløbet med et mindre antal præmier til lodtrækning blandt deltagerne.

Løbeskolen undervejs – flere trænere søges

Igen i år afvikler vi vores løbeskole. Vi forventer at den første aften i det 20 uger lange forløb vil blive d. 8. april kl. 18.00 på Cementen.

 

Som sædvanligt kan vores medlemmer deltage uden at betale noget an-det end det normale kontingent.

Vi er pt. 14 trænere, der vil tage sig af de 6 hold. Erfaringsmæssigt vil specielt hold 1 blive splittet op i flere underniveauer, så dette hold kræver en særlig indsats i form af antallet af trænere. Medlemmer som har lyst til at give en hånd med ved afviklingen af Løbeskolen – enten på hold 1 eller på et af de andre hold – skal være særdeles velkomne til at give et praj til Mikael Henriksen, henriksen.mikael@gmail.com.

Og i år belønnes trænerne med en meget lækker løbejakke i en vaskeægte pang-farve.