Nyhedsbrev februar 2014

Generalforsamlingen afviklet

I slutningen af januar afviklede Guldborgsundløberne den første ordinære generalforsamling, efter at klubben organiserede sig som en selvstændig klub. De ca. 35 fremmødte medlemmer kunne høre formanden berette om en aktiv sæson, mens kassereren fremlagde et regnskab med et mindre plus på bundlinjen og en pæn formue. Referatet fra generalforsamlingen er vedhæftet dette nyhedsbrev sammen med regnskabet.

Tom Mogensen trådte ud af bestyrelsen og blev erstattet af Janne Rasmussen. Tak til Tom for indsatsen, først i Idestrup Kondi og senere i Guldborgsundløberne. Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Søren Møller-Madsen som formand, Mikael Henriksen som kasserer og Tina Oldrup som sekretær.

Forud for generalforsamlingen var gået et pålidelighedsløb i bidende kulde, hvor deltagerne på forhånd skulle gætte på, hvor hurtigt de ville tilbagelægge en 3,94 km lang strækning (naturligvis løbet uden ur). Det viste sig at være svært. Rigtig svært. Tættest på kom Tina Oldrup med en tidsforskel på 1.09 minutter.

 

Løb i naturen d. 22. feb.

Næste ’Løb i naturen’ foregår i Frostrup Skov overfor Sønderskovhjemmet. Mødestedet er på ’Cementen’ med samlet kørsel derfra kl. 13.45, eller overfor Sønderskovhjemmet, Skovstræde 7, Toreby kl. 14.00. Som sædvanligt vil der være kage, mens man selv tager te eller kaffe med.

 

Løbeskolen 2014

De første skridt til opstart af løbeskolen 2014 er taget. Der afholdes informationsmøde tirsdag d. 25. marts kl. 19.00 i Nykøbing F.-Hallen. Selve løbeskolen starter mandag d. 31. marts. Annoncen for løbeskolen er vedhæftet dette nyhedsbrev, og den må du meget gerne sprede til familie, venner eller kolleger.

 

Husk at du som medlem af Guldborgsundløberne deltager i Løbeskolens træning uden yderligere betaling.