Nyhedsbrev februar 2018

HUSK

Ö

Generalforsamling lørdag d. 3. februar kl. 16 (inden dette er der løb kl. 14)

 

Faste aktiviteter

Fællesløb - Mandage kl. 18.00 fra Cementen

Fællesløb - Onsdage kl. 18.00 fra NFC Syd

Styrketræning – Torsdage kl. 18.30 Nordbyskolens gymnastiksal

Generalforsamling_03

Generalforsamling med tilhørende aktiviteter lørdag d. 3. februar kl. 14 og 16

Årets generalforsamling nærmer sig, og vi opfordrer meget til at man deltager. Dagen starter med et lille løb med hemmelige udfordringer kl. 14. Mulighed for omklædning bagefter. Derefter generalforsamling kl. 16. Hør om årets regnskab - trods et underskud på godt 24.000 kr. har vi stadig har penge på kistebunden. Vær med til at bestemme, hvilke aktiviteter der skal være i klubben i 2018. Vær med til at hylde årets frivillige. Dagsorden for generalforsamlingen er vedhæftet. Tilmeldingsfristen for den efterfølgende spisning er desværre overskredet.

Løb i naturen søndag d. 18. februar kl. 14.

Igen i denne måned skal vi løbe et sted, hvor mange nok aldrig har været, nemlig det kuperede militære øvelsesterræn ved Kulsbjerg ved Vordingborg. Startstedet er Vallebovej 22, Vordingborg. Se det vedhæftede kort. Ruterne er henholdsvis 5,1 og 11, 8 km. Medbring kaffe el.lign. til eget forbrug. Eventuelle spørgsmål til Palle Myssen,  pallemyssen@hotmail.com.

 

28958

Nyt nummer til klubbens MobilePay - 28958

MobilePay er udskilt fra den oprindelige ejer (Danske Bank) i et selvstændigt selskab. I samme forbindelse har erhvervsbrugere (og sådan en regnes vi for) fået et nyt nummer, der er uafhængigt af et telefonnummer. Dette nye nummer er 5-cifret (hvor det tidligere telefonnummer jo var 8-cifret). Dette skifte har givet anledning til nogen forvirring, fordi flere troede, at der manglede nogle cifre i indbydelsen til generalforsamling. Forklaringen var altså en ganske anden.

DGI inviterer: ”Mit løberliv” – foredrag med Allan Zachariasen tirsdag d. 20. marts kl. 18.45.  DGI Storstrømmen, Evensølundvej 5, 2. sal, 4720 Præstø

”De sagde vi var sindssyge.” Gavflaben Allan Zachariasen er en af de bedste danske løbere nogensinde. Tidligere rekordholder på flere distancer, herunder marathon, og tidligere professionel løber på internationalt niveau. Et underholdende, tankevækkende og inspirerende foredrag om dansk marathons guldalder fyldt med anekdoter om de danske løbestjerner, psykisk krigsførelse, grænsebrydende træning og skarp konkurrence. Inden foredraget med Allan Zachariasen er der mulighed for at deltage i en 45 minutters social løbetur i Faksinge Skov.

https://www.dgi.dk/loeb/arrangementer/201823062000 , pris 150 kr.

Stamic Race lørdag d. 24. marts

Vi har fået indbydelse til et nyt løbearrangement, der afvikles ved Marielyst i marts. Det beskrives som et ’5 km langt forhindringsløb’. Læs mere om arrangementet på: 

Facebook side: https://www.facebook.com/StamicRace/

Hjemmeside: https://www.stamicrace.com

Guldborgsundløbere får 15% rabat på deltagerprisen. Der sker med en rabatkode oprettet til foreningen.