Nyhedsbrev februar 2022

Så blev det februar – og vi er ude af restriktionerne Det betyder, vi kan mødes både uden- og indendørs. Der bliver igen mandagskaffe og generalforsamlingen afholdes med både aktivitet før og spisning efter. Husk dog at du ikke skal deltage, hvis du har eller måske har Corona. Vi udsender indbydelse og dagsorden til generalforsamling på mail. Vi har haft annonce og to sider artikel i Månedsmagasinet LF Livsstil’s januarnummer. Hvis du ikke har set det, kan det ses på dette link: https://www.e-pages.dk/lollandfalsterextra/188/ Med venlig hilsen Tina Oldrup, formand

Mandagskaffe Der er igen mandagskaffe i cafeen i Hallen. Kom og nyd en kop kaffe/te med de andre medlemmer den første mandag i måneden ca. 18.30. Klubben er vært, så du skal ikke selv betale.

Generalforsamling 2022 Den planlagte generalforsamling afvikles den 26. februar 2022. Selve generalforsamlingen er kl. 16.30, men der er fælles aktivitet med mulighed for bad/omklædning kl. 14.00 og efterfølgende spisning kl. 18.00. Spisningen er gratis for medlemmer, men koster 150 kr. for påhæng. Både medlemmer og påhæng skal TILMELDES SENEST 19. februar. Indbydelse og dagsorden udsendes på mail. 

LØB i NATUREN søndag den 13. februar kl. 11.00 På grund af blæsevejret blev januars løb i naturen aflyst. Den planlagte tur bliver flyttet til februar. Mødested (start/mål) bliver Gedser Odde Parkeringsplads. Ruter på ca. 6 og 9,8 km. Bo har lovet at bage boller, så alle får lidt i maven bagefter. Husk at medbringe kaffe/te til eget forbrug.