Nyhedsbrev januar 2011

Kære Guldborgsundløber

Efter den koldeste december i en generation og efter den hvideste hvide jul i mands minde (og ’mands minde’ er længere tid end ’ en generation’), så vil jeg ønske alle medlemmer et rigtig godt nyt løbeår. Det starter svært. Det ER svært at holde sig i gang med løb, når det er koldt og glat, men det handler til en vis grad om at have det rigtige udstyr. Og så hjælper det også, at have nogle klare mål foran sig (f.eks. klubturen til Berlin Halvmarathon primo april). Og endelig hjælper det, at løbe sammen med nogle andre. Hvis det alligevel er for svært, så brug et af motionscentrenes tilbud om enten løbebånd eller ’body-bike’ (det må jo ikke hedde ’spinning’ længere – det ord var der nogle amerikanere, der havde rettigheden over). Hold modet oppe – foråret er her om senest 3 måneder.

 

Kommende arrangementer

 

Lørdag d. 8. januar kl. 15.00 (efter løbeturen) – Nytårskuren

Efter løbeturen i Idestrup får vi et glas ’champagne’ (i hvert fald noget boblende) og et stykke kransekage og ønsker hinanden et godt og aktivt løbeår.

 

Tirsdag d. 11. januar kl. 19.00 - ELSK AT LØBE samt marathonhistorier v/ Tor Rønnow

Her har vi gjort et rigtigt scoop. Det er nemlig lykkedes os at få en aftale med en af landets mest dedikerede marathonløbere. Tor Rønnow er ”verdensberømt i Danmark” for sine fotoreportager fra store og små marathonløb over hele verden. Han har løbet over 200 af slagsen – og hver gang lægger han en flot række fotos ud på nettet til glæde og inspiration for andre løbere. Se hans marathonliste med links til fotoreportagerne på http://www.temperance.dk/blog/312-revision-180/. Desuden er Tor 3 gange om året arrangør af Rudersdal Marathon, hvorfra overskuddet går til velgørende formål. Og senest er Tor sprunget ud som medforfatter på bogen ”Elsk at løbe”, som i hvert fald nogle af os har fået i julegave..

 

Lørdag d. 15. januar kl. 14.00 – Løb i naturen

Denne måneds ’Løb i naturen’ foregår i Korselitze-skoven. Mødestedet er P-pladsen på Korselitzevej ved hjørnet af Herskabsvejen.

 

Tirsdag d. 8. februar kl. 19.00 – Kend-dit-løbeur v/Mikael Henriksen

Denne aften gentager vi arrangementet, hvor du kan lære mere om at bruge dit løbeur. Der er fokus på Garmins ure, især Forerunner 205, 305 og 405. Og har du mod på at forberede dig, så har der netop kørt en artikelserie om emnet i bladet ’Aktiv Træning’, som du kan se et sammendrag af på http://aktivtraening.dk/gps-skole

 

Og husk turen til Berlin Halvmarathon 3. april…

Læs mere på http://www.marathon.dk/rejser/informationer-om-marathon-rejse.asp?eventid=38. Man melder sig selv til, og vi bor på Hotel Park Inn. Husk at oplyse, at du kommer fra Guldborgsundløberne.