Nyhedsbrev januar 2012

Godt nytår –

og velkommen til et nyt løbeår

 

 

Uvejrsløb

Den 8. december om aftenen deltog 12-13 Guldborgsundløbere i Næsgård Efterskoles løb til fordel for indsamlingen ”Børn på flugt”. Det blev i sandhed en ekstrem oplevelse. Regnen høvlede ned. Og vindstyrken var kuling, op mod storm. Og så ligger Næsgård Efterskole jo langt fra de nærmeste gadelys, så det var bælgravende mørk. De til lejligheden opstillede fakler og lygter, der skulle markere ruten, blæste ud. Efter få hundrede meter og nærkontakt med flere dybe vandpytter var fødderne gennemblødte.

 

Fra forstander Anders Jørgensen har vi modtaget et takkebrev, hvori der bl.a. står:

 

”Vores debutløb har givet en masse erfaring, og vi har masser af mod på at arrangere flere løb. Vi er klar over, at der var en del svipsere, dem vil vi gøre alt for at undgå næste gang. Efter nogle år med løb under stjernerne og tændte fakler, vil vi til næste år løbe i dagslys på en søndag.

 

Vi takker for den helt formidable indsats, tilslutningen fra de lokale løbeklubber, tilskueropbakningen og de mange flotte sponsorater. Den foreløbige optælling giver et beløb på over 30.000,00 kroner, og de sidste donationer er endnu ikke indløbet. Vi ser frem til at sende pengene til Efterskoleforeningens formand Troels Borring, som overrækker alle efterskolernes donationer ved det store TV-Show.

 

Danmarksindsamlingens store show kommer på DR den 3. februar. Forrige år var skolen 60 sekunder i rampelyset, det håber vi på at komme igen.”

 

Løb i naturen 7. januar kl. 13.30 fra Nysted Havn

Arrangørerne har lovet, at der vil være både en rute på ca. 5 km og en på 10 km. Og bagefter vil der være kage, så tag selv en termokande kaffe eller the samt et krus med.

 

Samtidig er den tidligere annoncerede ”Nytårskur” denne dato hermed aflyst.

 

Hjælpetrænere og hjælpere efterlyses

I april starter vores løbeskole igen. Der er en del hjælpetrænere, der er klar til at give en hånd med. Men vi kunne faktisk godt bruge et par stykker yderligere, der vil give en hånd med til at få et hold til at køre. Har du lyst, så meld dig til koordinerende træner Mikael Henriksen Henriksen.mikael@gmail.com

 

Og det kniber faktisk også med vinterarrangementerne. Har du lyst til at hjælpe til med at gennemføre en klubaften her i vinter, så henvend dig til Søren Møller-Madsen på smm.marathonman@privat.dk