Nyhedsbrev Januar 2015

 

Løb i naturen lørdag d. 17. januar kl. 10

Januar måneds løb i naturen finder sted omkring Nysted. Mødestedet er P-pladsen på havnen i Nysted. Som sædvanligt vil der være ruter på henholdsvis ca. 5 og ca. 10 km. Tag selv kaffe og te med - arrangø-rerne sørger for lidt kage.

Generalforsamling lørdag d. 7. februar

Årets generalforsamling er planlagt til d. 7. februar. Sammen med generalforsamlingen planlægges først et pålidelighedsløb og senere fælles spisning. Nærmere følger i løbet af kort tid, men sæt kryds i kalenderen ud for datoen.

Løbeture i Klinteskoven ved Møns Klint

Har du lyst til at løbe i kuperet terræn sammen med andre løbere, så har Chayka Overgaard planlagt 4 løbeture i i Klinteskoven i 1. del af 2015: 24. januar 14. februar 15. marts 18. april Afgang fra Cementen kl. 09.45 og ved Ønslev Kirke kl. 10.00 Ruten bliver planlagt fra gang til gang, men Chayka regner med ca. 15 km i januar og februar og ca. 18 km i marts og april. Der vil blive forsøgt at holde et gennemsnitstempo på 6,30 minutter pr. km. Hvis det er muligt, i forhold til en varieret planlægning af ruterne, vil ruten blive delt op i 2 dele med en kort pause ca. midtvejs. Vi hygger som altid med kaffe/the og lidt kage efter løbet. Husk skiftetøj og et tæppe eller andet til at sidde på.