Nyhedsbrev Januar 2016

 

GodtNytår

Godt nytår til alle Guldborgsundløbere

Et godt og aktivt løbe-år 2015 rinder ud. Du kan få et overblik over året, der er gået, i forbindelse med generalforsamlingen i februar. Samtidig byder vi velkommen til et forhåbentligt mindst ligeså aktivt 2016. Det kan du også være med til at sætte dit præg på ved generalforsamlingen. En ganske lille detalje fra året, som har fået mange positive ord med på vejen, har været det fælles kaffebord efter løbetræningen den første mandag i måneden. Første gang i 2016 er allerede på mandag d. 4. januar.  Jeg håber, at vi ses.

Generalforsamling_03

Generalforsamling med tilhørende aktiviteter lørdag d. 6. februar kl. 14

Årets generalforsamling nærmer sig. Hør om underskuddet på årets regnskab (der er stadig penge på kistebunden), vær med til at pege på aktiviteter næste år, og vær med til at vælge bestyrelse. Med løb før generalforsamlingen og fællesspisning bagefter satser vi på et noget mere spændende arrangement end generalerne på billedet til venstre oplever. Der udsendes senere en særskilt indbydelse, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Afstemning2

Stem på Årets frivillige hjælpere senest 10. januar

En klub som Guldborgsundløberne eksisterer kun, såfremt medlemmer yder en uselvisk og frivillig indsats ved afvikling af aktiviteter i klubbens regi. Ved generalforsamlingen vil vi gerne give et ekstra skulderklap til 3 sådanne personer, der har ydet en indsats til gavn for klubben i 2015. Du kan være med i udvælgelsen ved at pege på personer, som efter din mening har ydet en særlig indsats. Der udpeges 1 person indenfor hver af 3 kategorier:

Årets træner. Udpeges blandt de trænere, som har forestået træning i løbeskolen, eller som har forstået træning i et andet samlet forløb, som er gennemført i klubbens regi.                

Årets nye frivillige. Udpeges blandt medlemmer, som maksimalt har været medlem af klubben i 3 år, og som har medvirket til eller forestået et eller flere klubarrangementer.

Årets rutinerede frivillige. Udpeges blandt medlemmer, som gennem en årrække har medvirket til eller forestået et større antal klubarrangementer.

Send dine forslag til kontakt@guldborgsundloeberne.dk senest 10. januar.

Nyhedsbrev_0003_Lag 6

Løb i naturen 16. januar kl. 10 i Vordingborg

Januar måneds løb i naturen finder sted i Vordingborg omkring lystbådehavnen, Oringe og Bakkebølle. Turen starter på Nordhavnsvej, umiddelbart nedenfor Vordingborg Slotsruin. Den længste tur er på 10 km. Der er flere steder undervejs mulighed for at skære et hjørne, så turen kan gøres kortere. Du kan se ruten på link’et nedenfor. Medbring kaffe/the + krus til eget forbrug.  Rute: http://www.loeberute.dk/ViewRoute.aspx?RuteID=1404035