Nyhedsbrev januar 2017

GodtNytår

Godt nytår til alle Guldborgsundløbere

Et godt og aktivt løbe-år 2016 er rindet ud. Året bød på en række nyskabelser, bl.a. 2 nye løb og et nyt tilbud om styrketræning. Du kan få et overblik over alt fra året, der er gået, i forbindelse med generalforsamlingen i februar. Samtidig byder vi velkommen til et forhåbentligt mindst ligeså aktivt 2017. Det kan du også være med til at sætte dit præg på ved generalforsamlingen.

Generalforsamling_03

Generalforsamling med tilhørende aktiviteter lørdag d. 4. februar kl. 14

Årets generalforsamling nærmer sig. Hør om årets regnskab (der er stadig penge på kistebunden), vær med til at pege på aktiviteter næste år, og vær med til at vælge bestyrelse. Med løbeaktivitet før generalforsamlingen og fællesspisning bagefter satser vi på en hyggelig og interessant dag, der kan aktivere enhver general. Der udsendes senere en særskilt indbydelse, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Kage-bager efterlyses. Hvis nogen har lyst til at bage lidt til fortæring mellem løb og generalforsamling, så vil det i høj grad blive værdsat.

Afstemning2

Stem på Årets frivillige hjælpere senest 10. januar

En klub som Guldborgsundløberne eksisterer kun, såfremt medlemmer yder en uselvisk og frivillig indsats ved afvikling af aktiviteter i klubbens regi. Ved generalforsamlingen vil vi gerne give et ekstra skulderklap til 3 sådanne personer, der har ydet en indsats til gavn for klubben i 2016. Du kan være med i udvælgelsen ved at pege på personer, som efter din mening har ydet en særlig indsats. Der udpeges 1 person indenfor hver af 3 kategorier:

Årets træner. Udpeges blandt de trænere, som har forestået træning i løbeskolen, eller som har forstået træning i et andet samlet forløb, som er gennemført i klubbens regi.                

Årets nye frivillige. Udpeges blandt medlemmer, som maksimalt har været frivillig i klubben i 3 år, og som har medvirket til eller forestået et eller flere klubarrangementer.

Årets rutinerede frivillige. Udpeges blandt medlemmer, som gennem en årrække har medvirket til eller forestået et større antal klubarrangementer.

Send dine forslag til kontakt@guldborgsundloeberne.dk senest 10. januar.

vinterloeb_sne

Løb i naturen lørdag d. 21. januar kl. 13 ved Guldborg

Januar måneds ”Løb i naturen” finder sted omkring Guldborg.  Mødestedet er ved restaurant ”Lagunen”, Guldborgvej 350, Guldborg. Som sædvanligt vil der være 2 ruter på henholdsvis ca. 5 km og ca. 10 km. Begge ruter fortrinsvis i skov. Medbring kaffe/the + krus til eget forbrug, og evt. en tør trøje.  Hvis nogen skulle have lyst til at medbringe en kage, vil det givetvis blive værdsat af deltagerne.