Nyhedsbrev januar 2018

NYHEDSBREV – JANUAR 2018
 
Godt nytår til alle Guldborgsundløbere Et godt og aktivt løbe-år 2017 er rindet ud. Året bød på igen en stor aktivitet i Guldborgsundløberne, men også udfordringer. Du kan få et overblik over alt fra året, der er gået, i forbindelse med generalforsamlingen lørdag d. 3. februar. Samtidig byder vi velkommen til et forhåbentligt mindst ligeså aktivt 2018. Det kan du også være med til at sætte dit præg på ved generalforsamlingen. 
 
Generalforsamling med tilhørende aktiviteter lørdag d. 3. februar kl. 14 Årets generalforsamling nærmer sig. Igen skal det være Sjovt, Seriøst og Socialt. Vi starter med en løbe-aktivitet med hemmelige udfordringer, derefter generalforsamling og til sidst hyggelig fællesspisning. Hør om årets regnskab (der er stadig penge på kistebunden), vær med til at pege på aktiviteter næste år, og vær med til at vælge bestyrelse. Nærmere indbydelse følger.
 
Stem på Årets frivillige hjælpere senest 10. januar Alle aktiviteter i Guldborgsundløberne arrangeres af og afvikles af frivillige. Ingen får betaling for noget som helst. Ved generalforsamlingen vil vi gerne give et ekstra skulderklap til 3 sådanne personer, som har ydet en indsats til gavn for klubben i 2017. Du kan være med til at udvælge personer, som efter din mening har ydet en særlig indsats. Begrund gerne kort dit valg. Der udpeges 1 person indenfor hver af 3 kategorier: Årets træner. Udpeges blandt de trænere, som har forestået træning i løbeskolen, eller som har forstået træning i et andet samlet forløb, som er gennemført i klubbens regi.  Årets nye frivillige. Udpeges blandt medlemmer, som først er blevet frivillige indenfor de seneste 3 år. Årets rutinerede frivillige. Udpeges blandt medlemmer, som gennem en årrække har medvirket til eller forestået et større antal klubarrangementer. Send dine forslag til kontakt@guldborgsundloeberne.dk senest 10. januar.
 
Løb i naturen lørdag d. 20. januar kl. 10 ved Saksfjed-Hyllekrog Næste omgang ’Løb i naturen’ bliver afviklet et ganske usædvanligt sted, hvor mange formodentlig aldrig har været, nemlig i naturreservatet Hyllekrog Odde i nærheden af Rødby. Længst ude på odden ligger det gamle fyr. Indtil sidst i 80’erne boede her 3 familier, der passede fyret. Nu er kun selve fyret tilbage. Til gengæld kan man komme op i det. Der er adgang forbudt i reservatet fra 1. marts til 15. juli af hensyn til ynglefuglene, men vi kan lige nå et besøg inden da. Mødestedet vil være P-pladsen ved Store Brunddrag. Se kortet vedhæftet dette nyhedsbrev. Evt. spørgsmål til Bo W. Olsen, bwo0005@gmail.com.

 
 
En meget, meget flot donation Fra foreningen ’Lolland-Falsters løbevenner’, der med Thomas Urfeldt som formand arrangerer Sydhavsstafetten, har vi igen i år modtaget en overordentlig flot donation. Med en fuldstændig udsolgt ’Sydhavsstafetten’ (2.200 deltagere) i juni blev grundlaget for et flot overskud skabt. Det har betydet, at Guldborgsundløberne har modtaget hele 43.000 kr. Vi siger rigtig mange gange tak for dette superbidrag, der bl.a. har muliggjort at sende et pænt antal trænere på kurser. Vi siger også tak til de af vores medlemmer, som fungerede som hjælpere ved det store arrangement.
 
Stamic Race lørdag d. 24. marts Vi har fået indbydelse til et nyt løbearrangement, der afvikles ved Marielyst i marts. Det beskrives som et ’5 km langt forhindringsløb’. Læs mere om arrangementet på:  Facebook side: https://www.facebook.com/StamicRace/ Hjemmeside: https://www.stamicrace.com Guldborgsundløbere får 15% rabat på deltagerprisen. Der sker med en rabatkode oprettet til foreningen