Nyhedsbrev januar 2020

Godt nytår til alle Guldborgsundløbere

Et godt og aktivt løbe-år 2019 er rindet ud. Året bød på igen en stor aktivitet i Guldborgsundløberne, men også udfordringer. Du kan få et overblik over alt fra året, der er gået, i forbindelse med generalforsamlingen lørdag d. 1. februar. Samtidig byder vi velkommen til et forhåbentligt mindst lige så aktivt 2020.

En meget, meget flot donation

Fra foreningen ’Lolland-Falsters løbevenner’, der med Thomas Urfeldt som formand arrangerer Sydhavsstafetten, har vi igen i år modtaget en overordentlig flot donation. Med en fuldstændig udsolgt ’Sydhavsstafetten’ i juni (2.200 løbere og gående) blev grundlaget for et flot overskud skabt. Det har betydet, at Guldborgsundløberne har modtaget hele 43.000 kr. Vi siger rigtig mange gange tak for dette superbidrag, der muliggør et fortsat højt aktivitetsniveau i klubben. Og vi siger også tak til de af vores medlemmer, som fungerede som hjælpere ved det store arrangement. Uden frivillige – ingen aktiviteter.

Vinterfest og generalforsamling lørdag d. 1. februar eftermiddag/aften

Reserver datoen til årets vinterfest med generalforsamling. Vi starter dagen med en social løbe-aktivitet med hemmelige udfordringer. Og vi slutter dagen med hyggelig fællesspisning. Indimellem afholder vi årets generalforsamling. Under generalforsamlingen hylder vi 3 af årets mange frivillige, der har ydet en indsats for at vi kan have en aktiv klub. Igen i år satser vi på en dag, der skal være Sjov, Seriøs og Social. Alle der har været frivillige på en eller anden måde i 2019 indbydes til at deltage ganske gratis i spisningen, mens øvrige skal betale et mindre beløb, hvis man vil deltage i spisningen. Se de vedhæftede indbydelser.

 

Løb i naturen søndag d. 19. januar kl. 10 i Bøtø-skoven

Januar måneds løb i naturen foregår i Bøtøskoven, mødested på P-pladsen, Bøtø Ringvej 50 kl. 10. Gerd Nielsen er turguide. Der er, som altid, flere ruter, så der er noget til alle.

Bøtøskoven blev i 2017 købt af Den Danske Naturfond, og har siden været igennem et omfattende projekt for naturgenopretning til 15 mio. kr. Den mørke granskov er omdannet til en mere lys skov med åbne sletter, der afgræsses af vildheste og kvæg. Det skal skabe bedre levemuligheder for en række fugle- og insektarter, og skal samtidig inspirere mennesker til gode naturoplevelser.

Husk kaffe eller te til eget forbrug.

Klubaften: ”Brug af pulsen som træningsredskab” onsdag d. 29. januar kl. 18 i Hallen

Mange af vores medlemmer har et løbeur med pulsmåler.  Men hvordan bruger man pulsværdierne til at tilrettelægge sin træning? Det kan du blive klogere på, når vi d. 29. januar afholder en klubaften med emnet ’Pulstræning’. Vi får besøg af Signe Nyby fra DGI, som i teori og praksis vil gøre os klogere på pulstræning. Bemærk at aftenen indeholder både praktik og teori, så man møder omklædt i løbetøj.

Bemærk: Denne onsdag løber deltagere i kurset fra Hallen.

Kalender

Søn. 19. jan. kl. 10.00 ’Løb i naturen’ i Bøtøskoven, start v. p-plads på Bøtø Ringvej

Ons, d. 29. jan kl. 18 klubaften ”Brug af pulsen som træningsredskab” i Hallen

Lør.  1. feb. Vinterfest m. løb, fællesspisning og generalforsamling i Hallen