Nyhedsbrev januar 2021

GODT NYTÅR! Vi kan se tilbage på et 2020, der ikke blev som vi havde forventet. Mange aktiviteter kunne ikke finde sted pga. restriktioner, og det har været udfordrende at holde gang i det, der trods alt kunne lade sig gøre. Til gengæld har vi lært noget nyt. Hvem havde fx tænkt på virtuelle løb før? Facebook, som mange elsker at hade, er blevet en vigtig del af kommunikationen mellem medlemmerne. For 2021 ønsker jeg, at vi kan få gang i de aflyste/udskudte aktiviteter, men i skrivende stund er det stadig ikke muligt at sætte dato på, hvornår vi får mere normale forhold. Vi har i bestyrelsen fået tilbud om et sponsorat med rabat til medlemmerne, det vender vi tilbage med, når de sidste formaliteter er på plads. I januar udkommer det nye nummer af magasinet Livsstil med fokus på sundhed. Vi har fået plads til at skrive lidt om klubben, og måske giver det nogen lyst til at blive medlemmer hos os. Vi har også købt en annonce i magasinet. Med venlig hilsen Tina Oldrup, formand 

 

Mandag og onsdag kl. 18 mødes vi gruppevis på Cementen.

Indtil videre har grupperne uden problemer kunnet overholde grænsen på max. 10 deltagere, men skulle der være flere til stede, bedes I selv dele jer. Vi har brugt benævnelserne fra løbeskolen til holdene, dem kender de fleste. Mødesteder: Hold Halv-hel maraton: Ved opvarmningspladsen Hold 10-21: Ved busskuret Hold 4: Ved ’den hvide dame’ Hold 3: Ved lysreklameskiltet Hold 2-1-powerwalk: Ved ladestanderen 

Generalforsamling 2021

Generalforsamlingen er planlagt til den 27. februar 2021 kl. 15.00 Pt. regner vi med at der kun bliver generalforsamling og altså ikke aktiviteter inden og desværre heller ikke spisning bagefter. Vi holder øje med restriktionerne og udsender en egentlig indkaldelse senere. 

LØB i NATUREN fortsætter i 2021 – næste gang gælder det Kulsbjerg Øvelsesterræn (også for gående)

Datoen er: lørdag den 16. januar, kl. 10.00. Vi samles i mindre løbegrupper – færre end 10 deltagere pr. gruppe – når vi løber. Der kan løbes ad to ruter; en tur på 5,8 km. og 10 km. Har løbegrupperne lyst til lidt BONUS er der på begge løberuter mulighed for en afstikker op på det 107 m. høje Kulsbjerg. Vi mødes på P-pladsen for enden af Kulsbjergvej senest 5 min. inden løbsstart. Kørselsvejledning: Drej fra motorvejen ved afkørsel 41 og kør ad Mønvej mod øst. Efter ca. 800 m. møder du Kulsbjergvej på venstre hånd, som du drejer nedad. Medbring som vanligt selv varme og kolde drikke. Til evt. KAGEBAGERE: Skær kagen ud hjemmefra og anret på fade, der passer nogenlunde til antal løbere i grupperne. HUSK at tage dine vante Corona forholdsregler med også til dette løb, så vi kan løbe sammen med afstand. Vel mødt. Løb i Naturen udvalget. Kort over ruterne vedhæftes i mailen. Tilmeld gerne på facebook, så vi får et nogenlunde overblik over deltagerantal.

Trænersituationen

Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Søren Møller-Madsen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.