Nyhedsbrev januar 2023

GODT NYTÅR! Jeg håber, alle er kommet godt over julen og ind i det nye år. Det bliver et år, som allerede nu tegner spændende. Vi skal bl.a. ’flytte ind’ i Mo.Ve, og der skal afvikles Royal Run, et kæmpestort arrangement. Til Royal Run skal der selvfølgelig bruges en hel del frivillige, det bliver meldt ud, når man kan melde sig, men tænk gerne over det allerede nu. Læg også mærke til at vi har et foredrag om kost og løb i januar! Med venlig hilsen Tina Oldrup, formand

Der er kaffe/te til alle efter træning Vi mødes i Hallens Café efter træning ca. 18.15-18.30 og hygger på tværs af løbehold. Klubben giver kaffe/te til dem, der har lyst. Tag evt. en tør trøje med, så du ikke bliver kold.

Løb i naturen søndag den 8. januar 2023, kl. 10.30

Løb i naturen Start/mål på P-plads, Kristianssædevej 3. Der vil være løberuter og gåruter – noget for alle. Vi skal løbe/gå i skoven omkring Kristianssæde på Lolland. Der er garanti for dejlige røde kinder og masser af godt humør. Man medbringer selv som vanligt noget at varme sig på til de obligatoriske dækspark bagefter. Vi opfordrer til samkørsel fra Cementen kl. 9.45. Udvalget medbringer nogle flasker med bobler i, glas og kage, der passer dertil. Vi vil holde Nytårskur med en lille skål og ønsket om et godt 2023 til alle i klubben. Derfor håber vi at se masser af glade løbere Løb i Naturen udvalget Palle & Bo 

Foredrag om kost og løb onsdag den 18. januar 2023, kl. 19.00

Medlemsarrangement Kosten er en vigtig del af forberedelsen til længere løbeture, det ved de fleste nok, men den spiller også ind på træningen, selv om det er kortere ture. Der er nok en del af os, der gerne vil tabe et par kilo, og hvordan er det så med forbrændingen ved løb? Kosten er også en del af kroppens mulighed for restitution, der igen betyder noget for hvor meget, vi kan træne. Selve foredraget tager ca. 1,5 time, og vi holder en pause undervejs. Alle medlemmer af klubben er velkomne. Vi mødes i Hallens lokale 14-15. 

Generalforsamling 11. februar 2023

Sæt allerede nu X i kalenderen. Dagsorden udsendes senere, og der planlægges fælles aktiviteter inden selve generalforsamlingen.