Nyhedsbrev juli 2013

Tag løbeskoene med på ferie

Skal du på ferie? Så husk løbeskoene. Når du har løbeskoene med feriebagagen – og bruger dem - kan du både vende tilbage ’fit-for fight’ og tåle lidt ekstra god mad undervejs. Og med retur har du fået nogle ekstra ferie-oplevelser.

 

Sydhavsstafetten

D. 18. juni arrangerede Lolland-Falsters løbevenner Sydhavsstafetten for 2. gang. Og for 2. gang blev det en gedigen succes. Over 1300 løbere nød et fint arrangement, hyggelig stemning og godt vejr ved Maribo’s atletikstadion. Sydhavsstafetten er helt sikkert en begivenhed, som er kommet for at blive.

 

Løbe-T-shirts til salg

Vi har et antal T-shirts i klubbens blå farve og med klubbens logo på ryggen til salg. Prisen er 150 kr.

Desuden har vi et mindre antal t-shirts fra sidste års løbeskole (hvide) til salg for bare 25 kr. pr. stk.

I begge tilfælde sælges de, når vi løber fra Cementen om mandagen.

 

Andet løbetøj

Vores samarbejdspartner Sportmaster i Nykøbing har forskelligt løbetøj i klubbens farver og til fordelagtige priser:

Dame Jakke: normalpris 600, klubpris 350 (400 med 2 tryk). Dame tights lang: normalpris 450, klubpris 250. Dame tights 3/4: normalpris 350, klubpris 200.

Herre Jakke: normalpris 600, klubpris 350 (400 med 2 tryk). Herre tights lang: normalpris 450, klubpris 250. Herre tights 3/4: normalpris 350, klubpris 200

Alle priser er EXCL tryk og tryk koster så 25 kr. pr. tryk uanset om det er et stort på ryggen eller et lille foran.

 

Hjælpere til Festugeløbet søges

Vores næste løbearrangement er Festugeløbet d. 29. juli. I den forbindelse har vi brug for nogle hjælpere, især som vejvisere. Tøv ikke med at melde dig til Lone Clausen på lobeclausen@mail.dk

 

Kommende løb

29. juli kl. 18 Festugeløbet. Det klassiske familieløb på 2, 4 eller 6 km gennem Nykøbings gader i forbindelse med byens Festuge. Se mere og meld dig til løbet på http://www.guldborgsundloeberne.dk/arrangementer/festugeloebet

 

8. sept. Kl. 11 Hamborgskovløbet. Danmarks næstældste motionsløb. 5 og 10 km på en afvekslende rute gennem Hamborgskoven.

 

15. sept. Danmarks Sydligste ½-marathonved Gedser. Læs mere: http://www.danmarkssydligstehalvmarathon.dk/

 

28. sept. Farø Broløb. 5, 10 og ½-marathon med mål i Vordingborg. Læs mere:

https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=1933

 

Fortræning i Hamborgskoven onsdage kl. 18

Hele sommeren og frem til Hamborgskovløbet har vi en ekstra løbsdag – onsdage kl. 18 fra plænen på Hamborgskovvej.

 

DGI-kursus i kombi-træning

DGI afholder mange kurser, som vil være interessante for vores medlemmer.  D. 24. sept. er der f.eks. et kursus i Kombitræning.

Konceptet Kombitræning består i at kombinere den traditionelle løbetræning med forskellige former for styrketræning, samtidig med at der lægges vægt på intensiveret, men reduceret, samlet træningsmængde. Læs mere på http://www.dgi.dk/forening/storstroemmen/minidraet/dgi_storstr%C3%B8mmen_-_l%C3%B8bemotion_[u13496]/arrangementer/spotkursus_i_kombitr%C3%A6ning_-_nyt_koncept_udviklet_p%C3%A5_ku_[e162987].aspx

Desværre kan vi kun tilbyde at betale kursusgebyret for medlemmer, der fungerer som eller som fremover vil fungere som trænere ved Løbeskolen.