Nyhedsbrev juli 2016

140X113_1 (13)

Sommer – tag løbeskoene med på ferie

Efter en meget aktiv juni måned, hvor klubben var stærkt involveret i arrangementerne af hele 3 løb (og lidt i et fjerde) samt afviklede en klubaften, kommer vi ind i en mere rolig sommerperiode, uden egentlige klubarrangementer. Men naturligvis fortsat med træning.

Skal du bruge noget af den kommende periode på sommerferie, så er det gode gamle - men fortsat aktuelle - råd: Tag løbeskoene med på ferie.

Official1

Stort TAK til hjælperne

Både Sydhavsstafetten, Sydstensløbet og biathlon har krævet en indsats fra massevis af hjælpere. Arrangøren af 2 af løbene, Thomas Urfeldt, beretter, at han har mødt stor velvilje og engagement fra medlemmer, som har påtaget at medvirke som hjælpere. Det er rigtigt dejligt, at medlemmerne på den måde bakker op om også den praktiske afvikling af klubbens aktiviteter. Tak for indsatsen.

SydstenNB

Sydstensløbet – Danmarks Sydligste ½-marathon søndag d. 26. juni

105 løbere gennemførte det første Sydstensløb fra Gedser til Marielyst. Denne skribent holdt sig pænt i baggrunden og lod andre komme først, men kan samtidig berette om en smuk, afvekslende, anderledes og hård rute. Arrangementet høstede stor anerkendelse og mange udmattede kommentarer. Specielt de sidste kilometer, hvor man 4 gange kom ned på selve stranden, trak søm ud. En fin nyskabelse.

Løbesskydning

Biathlon (løb og skydning) lørdag d. 11. juni

Også dette arrangement var en nyskabelse, og blev afviklet som et samarbejde mellem Guldborgsundløberne, Nykøbing F. Skytteforening og DGI. 27 personer havde taget udfordringen op. Hver deltager løb 4 x 1500 meter og skød 5 x 3 skud med rifler fra liggende stilling. Rent placeringsmæssigt kunne klubbens løbende damer godt hævde sig, mens herrerne holdt sig mere beskedent tilbage.

Nyhedsbrev2016_marts (3)

Løbeskolen holder sommerferie – TAK til trænerne for første runde

Med udgangen af juni gik også løbeskolen på sommerferie efter 12 ugers fællestræning. Der skal lyde et stort tak til de mange frivillige trænere, der uge efter uge, har stået klar på Cementen. Tak for indsatsen. Løbeskolen starter op igen mandag d. 15. august. Hold 1 og hold 2 er lige som tidligere beregnet på ny-løbere. De øvrige hold bygger i et vist omfang videre på det fundament, som løbeskolen har lagt i foråret. Efterårs-løbeskolen vil kun bestå af mandagstræning.

140X113_1 (3)

Onsdagstræningen flytter til Hamborgskoven. 

I juli, august og det meste af september flytter onsdagstræningen til Hamborgskoven. Nyt startsted er Middelaldercentrets parkeringsplads – altså ikke plænen som de foregående år. Træningstidspunktet er fortsat onsdage kl. 18.00. I Hamborgskoven er der mulighed for at løbe forskellige skønne og afvekslende ruter af forskellige længder, heraf 2 ”standard-ruter” på henholdsvis 4,5 og 9,1 kilometer.

Official2

Hjælpere søges – nu til Høstløbet ved Krenkerup

D. 27. august skal årets 3. nyskabelse indenfor løb finde sted. Denne gang drejer det sig om Høstløbet ved Krenkerup – populært kaldet øl-løbet, fordi der efter løbet er mulighed for at smage på Krenkerups gode øl. Også til dette løb søger vi hjælpere, især som vejvisere eller hjælpere ved depot.  Løbsarrangør Thomas Urfeldt modtager gerne henvendelser på thomas@urfeldt.com.

140X113_1 (14)

Stafet for livet lørdag d. 21.august kl. 14 til 22. august kl. 11

Sæt X i kalenderen på den 20.-21. august, hvor der er Stafet for livet på det gamle atletikstadion i Nykøbing. Det handler om at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse. Grundlæggende skal der være en repræsentant for holdet på banen i alle de 21 timer, løbet varer. Man må gå - eller selvfølgelig også gerne løbe. Vores hold hedder GULDBORGSUNDLØBERNE. Man kan tilmelde sig allerede nu. Familie og venner må også gerne deltage på holdet. Det koster 100 kr. at deltage. Man kan købe mad og drikke på pladsen. Klubben stiller pavilloner op og sørger for et samlingssted for deltagerne. Tilmelding på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/nykoebing-f/tilmeldte-hold/hold/5408. Eventuelle spørgsmål kan stilles til Kaj Aage Munk eller Tina Oldrup fra bestyrelsen. Se kontaktoplysninger på hjemmesiden.

140X113_1 (17)

Sommerfest d. 3. september

Endnu er de konkrete planer sparsomme. Men der planlægges afholdt en sommerfest lørdag d. 3. september. Sæt kryds i kalenderen.

140X113_1 (17)

Høstløbet lørdag d. 27. august

Lige nu foreligger der ikke detaljer, men Krenkerup Gods og øl fra samme sted indgår i arrangementet. Sæt kryds i kalenderen.

140X113_løbekalender

 

Kalender

Ons. d. 6. juli og frem til medio september. Onsdagstræning afvikles i Hamborgskoven

Man. d. 15. aug. Løbeskolen starter op efter sommerferien

Lør. d. 21. aug. kl. 14 til søn. d. 22. kl. 11 Stafet for livet

Lør. d. 27. aug. Høstløbet (øl-løb ved Krenkerup)

Lør. d. 3. sept. Sommerfest

Lør. d. 17. sept. Løb i naturen

Søn. d. 16. okt. Løb i naturen

Lør. d. 12.nov. Løb i naturen

Lør. d. 17. dec. Løb i naturen

140X113_1 (9)

Andre arrangørers løb

Lørdag d. 9. juli kl. 8:15. Vordingborg Festugeløb. 3, 5 og 7 km. Se vedhæftede flyer

1. – 5. august. Etapeløb Møn.