Nyhedsbrev juli 2017

j0293828

”Sommeren” er i gang

Med juli måneds komme er vi i gang med højsommeren. Det er bare ikke til at se på vejret. I denne måned er der ingen særlige arrangementer. Løbeskolen holder pause, men starter op igen 14. august. Der er fortsat fællesløb fra Cementen om mandagen. Om onsdagen er der fællesløb i Hamborgskoven med start fra Middelaldercentret. Og derfra kan vi se frem til arrangementerne i august og september.

Som sædvanligt vil vi opfordre til: ”Tag løbeskoene med på ferie”. Det er både rart at holde sig i gang, og sjovt at besigtige nye steder til fods.

yoga-1883417_960_720[1]

Yoga for løbere – med Susanne Lidang - Nordbyskolen torsdag den 24/8 kl. 18-20

Yoga er det perfekte match til dit løb, hvad enten du er langdistanceløber, eller du blot lunter for motionens skyld. Yoga er et praktisk redskab til at skabe optimal balance både fysisk og mentalt. Du kommer skavanker og skader til livs, styrker dit totale fokus og nærvær, føler dig bedre tilpas, og restituerer bedre. Med god sandsynlighed bliver du ovenikøbet automatisk en hurtigere løber. Se mere på den vedhæftede indbydelse til dette spændende kursus, som er gratis for Guldborgsundløbere. Max. 30 deltagere.

Stafet for livet

Stafet for livet fra 19. august kl. 14 til 20. august kl. 11

Arrangementet er en gå- og løbeevent for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, og for at sætte fokus på de, som kæmper mod eller har kæmpet mod kræftsygdommen. Gennem det meste af et døgn skal hvert hold have mindst 1 deltager på banen. Det foregår fra 19. august kl. 14.00 til 20. august kl. 11 på det gamle atletikstadion. Der vil være underholdning for alle aldersklasser og gode muligheder for at købe forplejning, hvorved man også støtter, da varerne er donationer. Holdet Guldborgsundløberne er oprettet, så alle er velkomne til at melde sig til. Man må også gerne tage familie/venner med. Klubben sørger for pavilloner og kildevand. Tilmelding på:

https://www.stafetforlivet.dk/stafet/nykoebing-f/tilmeldte-hold/hold/6873 Eventuelle spørgs-mål til Tina Oldrup tinaoldrup@gmail.com eller Kaj Aage Munk kajaagemunk@mail.dk.

golf-838923_960_720[1]

Sensommerfest lørdag d. 2. september kl. 14

I år starter vi med at lære at spille golf under vejledning af en professionel instruktør. Derefter kan vi vise vores nyerhvervede færdigheder frem for de øvrige deltagere. Efter et par timers udfordringer med at få den lille kugle i hul, går vi videre til de kulinariske udfordringer. Her er de fleste nok lidt mere på hjemmebane. Se mere på den vedhæftede indbydelse.  Har du spørgsmål kontakt Gitte Jensen (41 43 01 47) eller Lisbeth Christiansen (28 30 55 47). Sidste tilmeldingsfrist 23/8.

Løbesskydning

Biathlon (løb + skydning) for begyndere søndag d. 3. september

Nykøbing F. Skytteforening og Guldborgsundløberne har et særligt og godt tilbud til dig i august! Prøv den kombinerede udfordring løb + skydning, der hver for sig stiller meget forskelligartede krav til udøveren. Dette biathlon-arrangement henvender sig til alle former for motionister, uanset om man er medlem i en af klubberne eller ej.

Se mere på den vedhæftede indbydelse. Har du spørgsmål kontakt Gitte Jensen (41 43 01 47) eller Palle Myssen (27 63 40 49). 

Køb af klubtøj – ny og nem aftale

Guldborgsundløberne har indgået en aftale med Intersport på Lilletorv om salg af klubtøj. Tøj – og i øvrigt også løbesko – fås med 20 % rabat (gælder ikke nedsatte varer). Som noget nyt ligger der nu i forretningen et mindre lager af tøj (jakker og kortærmede T-shirts), der allerede på forhånd er trykt med klubbens logo. Du kan altså gå op i forretningen og købe tøjet med hjem straks med logoet på. Du betaler direkte i forretningen. Klubpris for jakken er 560 kr., kortærmet T-shirt 240 kr., langærmet T-shirt 330 kr. Køber du 3 stk. tøj, øges rabatten fra 20 til 25 %. Du nævner blot, at du kommer fra Guldborgsundløberne.

140X113_løbekalender

Kalender

Lørdag d. 19. aug – søndag d. 20. aug. – Stafet for livet

Torsdag d. 24. august – Yoga for løbere. Se vedhæftede indbydelse

Lørdag d. 2.sept. – Sensommerfest.  Se vedhæftede indbydelse.

Søndag d. 3. sept. – Biathlon (løb og skydning), indbydelse følger, reserver datoen

Søndag d. 24. sept. – Margueritteløbet, indbydelse følger, reserver datoen

Torsdag d. 5. okt. – Kursus i pulstræning, indbydelse følger, reserver datoen