Nyhedsbrev juli 2018

NYHEDSBREV – JULI 2018

140X113_1 (3)

Onsdagstræningen flytter til Hamborgskoven

Traditionen tro flytter vi onsdagstræningen til Hamborgskoven i sommerperioden, nærmere betegnet fra og med d. 4. juli og til og med d. 19. september. I Hamborgskoven er der 2 ”klassiske ruter” på henholdsvis ca. 5 og ca. 9 km, og i øvrigt masser af andre muligheder, f.eks. et kuperet mountainbike-spor. I forhold til tidligere er der sket en markant forbedring af nogle af stierne i år med et nyt lag grus. Mødestedet er lige som sidste år Middelaldercentrets P-plads kl. 18.

Nyhedsbrev2016_marts (3)

Løbeskolen holder sommerferie - starter igen 13. august

Mandag d. 13. august starter løbeskolen op igen. Denne gang varer den til og med uge 41, altså med mandag d. 8. oktober som sidste dag. Der er alene løbeskole om mandagen i efterårsperioden, mens onsdagen fortsat har træning som ”fællesløb”. Træningen i løbeskolen bygger i et vist omfang videre på det fundament, der blev lagt ved forårets træning. Pga. af meget lille tilslutning til hold 1, vil der alene være trænere på holdene 2 – 6. Tidspunkterne er som hidtil kl. 18. Onsdagstræningen foregår, som nævnt ovenfor, i Hamborgskoven.

image004.jpg@01D41193.A8E80670

Sommerfest lørdag d. 11. august kl. 14

Igen i år indbyder Guldborgsundløberne til sommerfest med fysiske udfordringer, spisning og socialt samvær. I år skal vi køre Segway og spille fodboldgolf, og på den måde samle appetit til efterfølgende de kulinariske udfordringer. Se mere på den vedhæftede indbydelse.  Har du spørgsmål, kontakt Gitte Jensen (41 43 01 47) eller Lisbeth Christiansen (28 30 55 47). Bemærk: Sidste tilmeldingsfrist 1. august. Betaling sker bedst på Mobilepay 28958

image005.jpg@01D41193.A8E80670

Ny sponsoraftale – spar penge og støt samtidig klubben

Som medlem af Guldborgsundløberne kan du med betydelig rabat få lavet et tjek af din privatøkonomi af den uvildige økonomiske rådgiver F10 Finans. Et økonomitjek er en seriøs gennemgang af hele din økonomi på kryds og tværs af dine aftaler med bank, pension, investering, realkredit og forsikringer. F10 Finans oplyser, at de finder flere penge ved 9 ud af 10 økonomitjek. For hvert økonomitjek støtter F10 Finans Guldborgsundløberne økonomisk.

PS. Der videregives hverken navn eller nogle andre former for andre oplysninger fra F10 Finans til Guldborgsundløberne. Læs mere på den vedhæftede rabataftale.

Billedresultat for muskler

Hjælpetræner søges til styrketræningen

Til efteråret starter vi igen styrketræning målrettet løbere. Ligesom tidligere bliver det torsdage kl. 18.30 til 20.00 på Nordbyskolen. Men vi søger en hjælpetræner, som kan tage teten en gang imellem, når de øvrige trænere måtte være forhindret. Alternativet vil være, at nogle af gangene må aflyses. Så hvis du er interesseret i, at der er styrketræning hver torsdag, så ret henvendelse til Lone på  lobeclausen@mail.dk, og så vil hun sætte dig ind i opgaven.

image007.jpg@01D41193.A8E80670

Du kan selv rette dine personlige oplysninger

Det er vigtigt, at de oplysninger, som klubben har om dig, er korrekte. Ellers risikerer du, at du ikke får nyhedsbreve, indbydelser, sms-beskeder mv. Såfremt der sker ændringer, er det tanken, at du selv skal rette oplysningerne i klubbens administrationssystem. Log ind i administrations-programmet Klubmodul  https://guldborgsundloeberne.klub-modul.dk med de log-in oplysninger, som du gav ved din oprettelse. Du kan også hente systemets app i App Store eller Google Play, søg på Klubmodul.

Stafet for livet

Stafet for livet fra 18. august kl. 12 til 19. august kl. 12

Arrangementet er en gå- og løbeevent for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, og for at sætte fokus på de, som kæmper mod eller har kæmpet mod kræft. Gennem et døgn skal hvert hold have mindst 1 deltager på banen. Man må også gerne tage familie/venner med. De 3 tidligere år har vi været rigtig mange deltagere. Tilmelding på:  https://www.stafetforlivet.dk/stafet/nykoebing-f/tilmeldte-hold/hold/10398. Klubben sørger for pavilloner og kildevand. Eventuelle spørgsmål til Tina Oldrup tinaoldrup@gmail.com

image009.png@01D41193.A8E80670

Køb af klubtøj – en nem aftale

Guldborgsundløberne har indgået en aftale med Intersport på Lilletorv om salg af klubtøj. Tøj – og i øvrigt også løbesko – fås med 20 % rabat (gælder ikke nedsatte varer). Forretningen ligger inde med et mindre lager af tøj (jakker og kortærmede T-shirts), der allerede på forhånd er trykt med klubbens logo. Du kan altså gå op i forretningen og købe tøjet med hjem straks med logoet på. Du betaler direkte i forretningen. Klubpris for jakken er 560 kr., kortærmet T-shirt 240 kr., langærmet T-shirt 330 kr. Køber du 3 stk. tøj, øges rabatten fra 20 til 25 %. Du nævner blot, at du kommer fra Guldborgsundløberne.

140X113_løbekalender

Kalender

11. august – Sommerfest, tilmelding senest 1. aug., indbydelse vedhæftet

13. august – Løbeskolen starter igen

18. august – Stafet for livet

23. september – Margueritløbet, indbydelse følger

30. september – Hamborgskovløbet, indbydelse følger