Nyhedsbrev juli 2022

Så er det blevet højsommer Nu er ferietiden kommet og dermed sæson for afslapning og rejser. Husk at tage løbeskoene med, så du ikke kommer helt ud af træning hen over sommeren. Det kan anbefales at løbe om morgenen eller når den værste varme er klinget af. Hvis der er mulighed for at løbe ved vandet, er det oplagt at smutte direkte i efter løbeturen. Så bliver kroppen kølet helt af. For alle, der har lyst, er der fællesløb fra Cementen om mandagen og i Hamborgskoven om onsdagen, også i juli, med sædvanlig starttid kl. 17.30. Vi starter løbeskolen op igen efter sommerpausen, se mere længere nede. Hav en rigtig dejlig sommer ☺ Med venlig hilsen Tina Oldrup, formand

 

Istur til Guldborg Den traditionsrige tur til Guldborg blev afviklet den 29. juni. Denne gang var der igen rigtig mange, der gik, løb eller cyklede turen i det helt fantastisk flotte vejr. Tak til Lone, der står for arrangementet. 

 

Mandagskaffe AFLYST Vi springer over mandagskaffen den 4. juli pga. ferie

 

Fra onsdag den 6. juli 2022 mødes vi på P-pladsen ved Middelaldercentret kl. 17.30 hver onsdag i lighed med tidligere år. Vi inddeler os i passende grupper og går eller løber en tur i den flotte skov. Der vil blive mulighed for at afprøve ruterne til det kommende Hamborgskovløb, der forventes at blive afviklet i oktober. Derudover planlægger Janne og Bo bakketræning for dem, der har lyst til det. Det træder i stedet for intervallerne ved Katedralskolen.

 

Fra mandag den 15. august vil der være løbeskole igen. De utrættelige trænere har meldt sig klar igen, og der er endda kommet en enkelt ny, nemlig Benny. Når vi starter op går vi lidt tilbage i forårets programmer så alle forhåbentlig kan deltage på de samme hold igen. Sidste dag med løbeskole bliver mandag den 10. oktober. 

 

HUSK at gå ind og tilmelde dig! Guldborgsundløberne har igen oprettet et hold til Stafet for Livet. Vi skal samle ind til Kræftens Bekæmpelse, og samtidig får vi muligheden for at have socialt samvær og løbe eller gå i et helt døgn. Vi skal have deltagere på banen fra kl. 12 lørdag til kl. 12 søndag. Når vi nærmer os aftaler vi nærmere om, hvilke tidspunkter den enkelte kan være på banen. Man kan hvile i vores fine nye telt. På pladsen er mange aktiviteter og der kan købes mad og drikke. Sæt XX i kalenderen og meld dig til på stafetforlivet.dk, holdet hedder Guldborgsundløberne. Det koster 100 kr. Find gerne en sponsor, så vi får mest muligt samlet ind til det gode formål. Tag også gerne familiemedlemmer med. Alle skal bare melde sig på holdet og betale de 100 kr.

 

Denne gang bliver det en HØSTFEST fredag den 23. september 2022. Kom og mød dine løbekammerater til en hyggelig aften. ’Påhæng’ er velkomne. Indbydelse bliver udsendt sammen med dette nyhedsbrev. 

 

Trænersituationen Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Janne Rasmussen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.