Nyhedsbrev juni 2011

Idestrupløbet mandag d. 13. juni kl. 10 (2. pinsedag)

For 26. gang har vi fornøjelsen at indbyde til vores eget  ’Idestrupløbet’ – et vaskeægte motionsløb med distancer på 5 og 10 km. Og for 25. gang finder det sted 2. pinsedag. Et enkelt år prøvede vi at flytte det til et andet tidspunkt – og det blev ingen succes. Så det ligger solidt placeret midt imellem pinsens 2 frokoster. Efter mange år med et deltagerantal på lidt under 100, er løbet de seneste år vokset kraftigt. I ÅR SKAL VI NÅ 250 DELTAGERE – HJÆLP OS MED DET. Indbydelsen er vedhæftet dette nyhedsbrev, og hjælp os ved at printe den ud og dele den ud, hvor du har mulighed for det. Tilmelding kan ske via vores hjemmeside eller i Sportmaster Nykøbing F., og efteranmeldelse kan ske ved startstedet mod en merpris på 20 kr.

 

Go’ gang i løbekolen

Her hvor sommeren efter kalenderen afløser et forår med masser af gode dage til løb, er der fortsat vældig god gang i vores løbeskole – ’Løb med Guldborgsundløberne’. Det er fortsat stort fremmøde om mandagen, og i øvrigt også en vældig dejlig stemning på ’Cementen’ før og efter træningen. Vi har nu været i gang i 8 uger, og er dermed snart 1/3 henne i forløbet. Jeg tror at alle, som har fulgt træningsprogrammet og som tænker 8 uger tilbage, vil give mig ret i, at der stille og roligt flyttes nogle hegnspæle gennem sådan et forløb.

 

Trøjerne er kommet

Til deltagerne i ’Løb med Guldborgsundløberne’ og til de medlemmer, som har bestilt det, er der en trøje klar til afhentning. Trøjerne kan fås ved at møde op lidt før træningen om mandagen.

 

Nu starter fortræningen til Hamborgskovløbet

Sidste år havde vi rigtig meget glæde af fortræningen til Hamborgskovløbet. Derfor starter vi i år endnu tidligere, nemlig allerede onsdag d. 1. juni kl. 18.00. Herefter vil der hver onsdag kl. 18.00 i de næste godt 3 måneder være fællestræning på de 2 ruter til Hamborgskovløbet på henholdsvis 5 og 10 km. Mødested: Hamborgskovvej (v. hjørnet af Kirsebærhaven). Benyt lejligheden til en dejlig løbetur i en meget varieret skov.

 

Andre lokale motionsarrangementer

Traditionen tro cykles der igen i år Tour de Falster på Kr. Himmelfartsdag, torsdag d. 2. juni.

Og vores kolleger i Nørre Alslev Løbeklub holder Byfestløb lørdag d. 18. juni.

Indbydelserne til disse 2 arrangementer er vedhæftet dette nyhedsbrev.

 

Fællestræning juni, juli, august

Mandage kl. 18.00 fra ’Cementen’ – 6 niveauer med trænere på hvert hold

Onsdage kl. 18.00 fra Hamborgskovvej – løb i Hamborgskoven 5 eller 10 km

Torsdage kl. 18.00 fra B1938 i Idestrup (Kirkevej) – løb 5, 7, 8 eller 11 km efter aftale og mulighed for bad og te-slapperas bagefter.