Nyhedsbrev juni 2013

Vi er nu gået ind i sommeren – både rent kalendermæssigt, men minsandten også vejrmæssigt. Det giver basis for mange gode løbeture. Og måske giver det også basis for en ferierejse? Derfor vil vi videregive det gode gamle råd: ”Ta’ løbeskoene med på ferie.” Ikke alene er det rart at holde sig lidt i gang, men det er også tit en spændende og anderledes oplevelse at se ferieområdet til fods.

 

Løb i Hamborgskoven er startet – onsdage kl. 18.00

Her i de 3 sommermåneder har vi også en fælles løbedag i Hamborgskoven hver onsdag. Start og mål er græsplænen på Hamborgskovvej (overfor sidevejen Kirsebærhaven), og starten går kl. 18.00. Vi løber på de 2 ruter, som senere på året skal anvendes til Hamborgskovløbet, og de er henholdsvis 5 og 10 km.

 

Sydhavsstafetten 18. juni kl. 17.30

Det er ved at være sidste udkald for at melde sig til Sydhavsstafetten – 4 x 5 km for hold. I skrivende stund har 283 hold tilmeldt sig, og med 4 deltagere på hvert hold giver det 1132 løbere. I den virkelige verden er der nok kun 1129 løbere, for vores medlem, Kaj Aage Munk, har lavet sit eget en-mands hold, og skal ene mand løbe mod et hold bestående af øvrige ansatte i firmaet. Alt tegner til en super begivenhed. Sidste tilmelding er torsdag d. 13. juni.

 

Tur med naturvejlederen

Guldborgsund Kommune har en naturvejleder ansat, og han har lovet at lave en særlig ’Løb i naturen’ specielt for Guldborgsundløberne. Rammen er en løbetur på 7-9 km med 4-5 stop undervejs, hvor der er noget særligt interessant at se og fortælle om. Hverken dato eller sted ligger fast endnu, men vi vil her opfordre til at komme med forslag til, hvor turen kan lægges.

 

Løbe-T-shirts er kommet

I forbindelse med at vi tog vores nye medlemsadministrationssystem, Klubmodul, i brug til den første kontingentopkrævning, havde vi også et særligt tilbud – nemlig en løbe-T-shirt - til de, som betalte rettidigt. Disse T-shirts er nu langt om længe ankommet, og vil blive uddelt de kommende mandage i forbindelse med vores løb fra Cementen.