Nyhedsbrev juni 2014

Der er fuld gang i motionsløbene overalt.  Også Guldborgsundløberne arrangerer eller er med til at arrangere motionsløb, og der er noget for enhver smag. Du kan vælge at give den gas eller at hygge dig. Du kan vælge en kort, familievenlig distance eller en længere, sveddryppende distance. Vi håber selvfølgelig, at Guldborgsundløbere i høj grad vil benytte sig af mulighederne. Se omtale af lokale løb nedenfor:

Kommende løb

Idestrupløbet 9. juni kl. 10 (2. pinsedag)

Her er der tale om et klassisk forårsløb med vægt på motion. Det er 28. gang, at løbet afvikles. Med distancer på 3 km, 5 km og 10 km kan man vælge at have børn med eller udfordre sig selv på en lidt længer distance. Husk forhåndstilmelding på klubbens hjemmeside. Se den vedhæftede indbydelse.

Sydhavsstafetten 17. juni kl. 17.30

Dette løb afvikles nu for 3. gang. Her skal 4 løbere på et hold løbe distancen 4 x 5 km. Løbet blev en gigantisk succes med over 800 deltagere, da det blev afviklet første gang, og året efter voksede det yderligere til 1200 deltagere. Lige her i skrivende stund er der tilmeldt 288 hold = 1152 løbere. Sidste tilmeldingsfrist er 12. juni eller 400 hold. Læs mere på http://sydhavsstafetten.dk

Fra vores kolleger i Nørre Alslev har vi modtaget indbydelse til Taskoløbet lørdag d. 14. juni. Se den vedhæftede flyer.

Fra vores kolleger nord for Storstrømmen har vi modtaget indbydelse til Kulsbjegsløbet 1. juni. Der er distancer på 5,3, 10,4 og 19,5 km. Se vedhæftede indbydelse.

 

Kommende klubaften – Bliv en bedre løber uden skader

På denne aften kommer Klinik Hallandson og fortæller om sportsskader. Foredraget vil have emnerne: Hvem er Klinik Hallandson, hvordan kan du selv forebygge sportsskader, hvad der kan komme af sportsskader fra løb, hvad vi kan gøre hvis skaden er sket. Der vil være tilbud denne aften.

Arrangementet afvikles torsdag d. 19. juni kl. 19.00 I Nykøbing F-Hallen, mødelokale 9.

 

Løbeskolen – nu med cykling

Som et supplerende tilbud til løbere, som er skadet, eller løbere som har brug for ”rekreation”, vil vi også fremover om mandagen have et hold med cykling. Det er ikke tænkt som optræning til cykelløb el. lign., men netop som et tilbud til dig, som gerne vil have motion og gerne vil bevare den sociale kontakt - til trods for din skade. Heraf også holdets navn: ”Støttehjulet”.  Holdet vil blive organiseret af Mette Aarslew-Jensen – selv langtidsskadet løber. Cykelhjelm er obligatorisk.

 

Onsdagstræning flytter til Hamborgskoven

Fra og med onsdag d. 11. juni flytter onsdagstræningen til Hamborgskoven. Tidspunktet er stadig kl. 18.00. Mødestedet er Hamborgskovvej, plænen overfor Kirsebærhaven. Her er der rig mulighed for skellige ruter gennem skoven, herunder også de to ruter på henholdsvis 5 og 10 km, som anvendes ved Hamborgskovløbet i september.

 

Skal vi gøre det igen ?

Fra Lone Clausen har vi fået denne forespørgsel:

Vi var nogle løbere, der synes det var hyggeligt at løbe til Guldborg for at spise is sidste år. Skal vi ikke gøre det igen???

Muligheden er der den 25. juni. 17.30 eller kl 18.00 (skriv ved tilmelding, hvilken tid du synes bedst)

Vi mødes ved Nordre Bådelav, løberad Sundruten til Guldborgbroen, få taget billeder og slutter ved ishuset i Guldborg.  Det er en tur på ca. 16 km.

Rene vil igen komme og køre os hjem (i bus). Vi giver 25-30 kr. til benzin for hans venlighed. Der er også mulighed få et par få cykler med til skadede løbere (giv besked ved til melding). Alt er egen betaling.

Til melding til lobeclausen@mail.dk. Sidste frist er den 18. juni.

 

Kalender

Man. 9. juni kl. 10.00                  Idestrupløbet, 3, 5 og 10 km                       B1938, Idestrup

Tirs. 17. juni kl. 17.30                 Sydhavsstafetten, 4 x 5 km                        Maribo-Hallerne

Tors. 19. juni kl. 19.00               Klubaften – bedre løber uden skader           Nykøbing F.-Hallen

Man. 4. aug. kl. 18.00                Festugeløbet, 2, 4 eller 6 km                       Evt. nyt startsted

Tors. 21. aug. kl. 19.00              Bestyrelsesmøde

Lør. 30. aug. kl. 15.00                Sommerfest                                                 Virkethus

Lør. 30. aug.                               Stafet for livet

Søn. 7. sept. kl. 11.00                Hamborgskovløbet, 5 og 10 km                   Hamborgskovvej

Lør. 13. sept. kl. ??                     Klubtur til Broløbet over Storebælt                 ??

November??                                Indvielsesløb på Omfartsvejen

Tors. 13. nov. kl. 19.00              Bestyrelsesmøde