Nyhedsbrev juni 2017

NYHEDSBREV – JUNI 2017

140X113_sydhavsstafetten

Hjælpere søges til Sydhavsstafetten tirsdag d. 13. juni

Vi mangler fortsat nogle hjælpere til Sydhavsstafetten. Jeg vil gerne kraftigt appellere til medlemmer, som har mulighed for at give en hånd med, om at melde sig som hjælper. Dels er Sydhavsstafetten med sine omkring to tusinde deltagere et kæmpe løbe-aktiv for vores område. Og dels betyder Sydhavsstafetten rigtig meget for klubbens økonomi. Faktisk skulle kontingentet stige med 50 %, såfremt vi ikke havde Sydhavsstafetten.

Henvend dig gerne til Thomas Urfeldt, thomas@urfeldt.com

Opvarmning løbeskole 2017

Løbeskolen nærmer sig afslutning for denne gang

De 13 uger i forårs-løbeskolen ’løber’ hurtigt af sted. Mandag d. 19. juni er sidste gang med fuldt træningsprogram. Onsdag d. 21. juni er der et special-arrangement (se nedenfor) for de som har mod på det. For andre er der almindeligt fælles-løb fra Cementen.

I hele sommerperioden er der fortsat fællesløb fra Cementen hver mandag kl. 18, mens onsdagstræningen foregår i Hamborgskoven (se nedenfor).

Vi regner med, at løbeskolen er tilbage med mandagstræning fra og med mandag d. 14. august.

ice-cream-1294800_960_720[1]

Løb og spisning af is kan godt passe sammen – is-tur til Guldborg onsdag d. 21. juni

Is-turen tager sit udgangspunkt ved Nordre Bådelaug. Herfra går, powerwalker eller løber man de ca. 17 kilometer til Guldborg, hvor der vil være rig mulighed for at forsyne sig med store, lækre og velfortjente is (eller øl/vand). Der bliver flere afgange fra Nordre Bådelaug, således at det kommer til at passe med fælles ankomst i Guldborg kl. ca. 19. Efter is bliver deltagerne afhentet af De Grønne Busser kl. 19.30-20.00. Det koster 30 kr. Af hensyn til dannelse af hold og bestilling af bus kræver deltagelse i turen forhåndstilmelding til Lone Clausen, lobeclausen@mail.dk.

140X113_1 (3)

Onsdagstræning flytter til Hamborgskoven - 28. juni og frem

Traditionen tro flytter vi onsdagstræningen til Hamborgskoven i sommerperioden, nærmere betegnet fra og med d. 28. juni og til og med d. 13. september. I Hamborgskoven er der 2 ’klassiske ruter’ på henholdsvis ca. 5 og ca. 9 km, og i øvrigt masser af andre muligheder, f.eks. et kuperet mountainbike-spor. Mødestedet er lige som sidste år Middelaldercentrets P-plads, og som sædvanligt kl. 18.

OO9C0833

Sydstensløbet søndag d. 11. juni

Guldborgsundløberne afvikler igen i år sammen med Svømmeklubben Syd ½-marathonløbet, Sydstensløbet, der via en smuk og strabadserende rute går fra Danmarks sydligste punkt til Marielyst Strand. Inden løbet bliver løberne kørt i bus fra Marielyst til Sydstenen. Sidste tilmelding d. 6. juni. Læs mere om løbet på dets egen hjemmeside, www.sydstensløbet.dk.

 

yoga-1883417_960_720[1]

Yoga for løbere – med Susanne Lidang - Nordbyskolen torsdag den 24/8 kl. 18-20

Yoga er det perfekte match til dit løb, hvad enten du er langdistanceløber, eller du blot lunter for motionens skyld. Yoga er et praktisk redskab til at skabe optimal balance både fysisk og mentalt. Du kommer skavanker og skader til livs, styrker dit totale fokus og nærvær, føler dig bedre tilpas, og restituerer bedre. Med god sandsynlighed bliver du ovenikøbet automatisk en hurtigere løber. Se mere på den vedhæftede indbydelse til dette spændende kursus, som er gratis for Guldborgsundløbere.

Stafet for livet

Stafet for livet fra 19. august kl. 14 til 20. august kl. 11

Arrangementet er en gå- og løbeevent for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, og for at sætte fokus på de, som kæmper mod eller har kæmpet mod kræftsygdommen. Gennem det meste af et døgn skal hvert hold have mindst 1 deltager på banen. Det foregår fra 19. august kl. 14.00 til 20. august kl. 11 på det gamle atletikstadion. Der vil være underholdning for alle aldersklasser og gode muligheder for at købe forplejning, hvorved man også støtter, da varerne er donationer. Holdet Guldborgsundløberne er oprettet, så alle er velkomne til at melde sig til. Man må også gerne tage familie/venner med. Klubben sørger for pavilloner og kildevand. Tilmelding på:

https://www.stafetforlivet.dk/stafet/nykoebing-f/tilmeldte-hold/hold/6873

Eventuelle spørgsmål kan stilles til Tina Oldrup eller Kaj Aage Munk.

Løbesskydning

Kommende arrangementer – Sensommerfest og Biathlon (løb og skydning)

To ikke-så-gamle traditioner gentages i starten af september. Lørdag d. 2. sept. afholdes sensommerfest. Dagen efter – 3. sept. - afholdes i samarbejde med Nykøbing F. Skytteklub et biathlonløb, dvs. kombineret løb og skydning. Der vil blive mulighed for at prøveskyde 2 gange inden stævnet, som det også var tilfældet sidste år.  Nærmere indbydelser til de 2 arrangementer følger.

140X113_1 (16)

Klublokaler

Ved en række lejligheder har vi savnet at kunne disponere over egne lokaler. Omvendt mener bestyrelsen ikke, at vi har hverken kræfter eller økonomi til at have eget klubhus. Derfor har vi overfor initiativtagerne til Idræts-Campus udtrykt vores interesse for at blive en del af dette nye foreningshus, som der er planer om at bygge ved Kohaveskoven (ved Vandrerhjemmet). Indtil det er bygget, har vi via stor imødekommenhed fra Nykøbing FC fået mulighed for at låne lokaler, herunder bad og omklædning, i NFC Syd (det tidligere B1921), og endda ganske gratis. Det vil vi for alvor prøve af, når vi går ind i efterårssæsonen.

Køb af klubtøj – ny og nem aftale

Guldborgsundløberne har indgået en aftale med Intersport på Lilletorv om salg af klubtøj. Tøj – og i øvrigt også løbesko – fås med 20 % rabat (gælder ikke nedsatte varer). Som noget nyt ligger der nu i forretningen et mindre lager af tøj (jakker og kortærmede T-shirts), der allerede på forhånd er trykt med klubbens logo. Du kan altså gå op i forretningen og købe tøjet med hjem straks med logoet på. Du betaler direkte i forretningen. Klubpris for jakken er 560 kr., kortærmet T-shirt 240 kr., langærmet T-shirt 330 kr. Køber du 3 stk. tøj, øges rabatten fra 20 til 25 %. Du nævner blot, at du kommer fra Guldborgsundløberne.

140X113_løbekalender

Kalender

Mandag d. 5. juni (2. Pinsedag) – Solopgangsløb på Marielyst Strand, sidste tilmelding 1. juni

Søndag d. 11. juni – Sydstensløbet, se www.sydstensløbet.dk , sidste tilmelding 6. juni

Tirsdag d. 13. juni – Sydhavsstafetten, se www.sydhavsstafetten.dk – alt udsolgt

Onsdag d. 21. juni – Istur til Guldborg

Lørdag d. 19. aug – søndag d. 20. aug. – Stafet for livet

Torsdag d. 24. august – Yoga for løbere

Lørdag d. 2.sept. – Sensommerfest, indbydelse følger, reserver datoen

Søndag d. 3. sept. – Biathlon (løb og skydning), indbydelse følger, reserver datoen

Søndag d. 24. sept. – Margueritteløbet, indbydelse følger, reserver datoen

Torsdag d. 5. okt. – Kursus i pulstræning, indbydelse følger, reserver datoen