Nyhedsbrev juni 2018

NYHEDSBREV – JUNI 2018

Opvarmning løbeskole 2017

Løbeskolen nærmer sig så småt afslutningen for denne gang

De 12 uger i forårs-løbeskole ’løber’ hurtigt af sted. Mandag d. 25. juni er sidste gang med fuldt træningsprogram. Onsdag d. 27. juni er der mulighed for at vælge mellem fællesløb fra Cementen kl. 18 eller deltage i den planlagte is-tur til Guldborg (se nedenfor).

I hele sommerperioden er der fortsat fællesløb fra Cementen hver mandag kl. 18, mens onsdagstræningen foregår i Hamborgskoven (se nedenfor).

Vi regner med, at løbeskolen er tilbage med mandagstræning fra midten af august.

140X113_1 (3)

Onsdagstræningen flytter til Hamborgskoven – 4. juli og frem

Traditionen tro flytter vi onsdagstræningen til Hamborgskoven i sommerperioden, nærmere betegnet fra og med d. 4. juli og til og med d. 19. september. I Hamborgskoven er der 2 ’klassiske ruter’ på henholdsvis ca. 5 og ca. 9 km.  Siden sidste år er der sket en markant forbedring af en række af stierne, som har fået nyt grus.  Mødestedet er lige som sidste år Middelaldercentrets P-plads, og som sædvanligt kl. 18.

ice-cream-1294800_960_720[1]

Løb og spisning af is kan godt passe sammen – is-tur til Guldborg onsdag d. 27. juni

Is-turen tager sit udgangspunkt ved Nordre Bådelaug (ved ”Indianerstien”). Herfra går, powerwalker cykler eller løber man de ca. 17 kilometer til Guldborg, hvor der vil være rig mulighed for at forsyne sig med store, lækre og velfortjente is (eller øl/vand). Der bliver afgang i flere hold fra Nordre Både- laug, således at det kommer til at passe med fælles ankomst i Guldborg kl. ca. 19. Efter is kan man blive afhentet af De Grønne Busser og kørt tilbage til Nordre Bådelaug (gælder ej cykler). Det koster 35 kr. Af hensyn til dannelse af hold og bestilling af bus kræver deltagelse i turen forhåndstilmelding senest fredag d. 22. juni til Lone Clausen, lobeclausen@mail.dk.

Ny løbesti

Guldborgsund Kommune har taget et gammelt forslag fra Guldborgsundløberne op til effektuering, og har etableret en 800 meter lang løbestil i det grønne område ved den nordlige ende af Strandboulevarden. Senere skulle der også komme afmærkning op for hver 100 meter, så stien vil være rigtig velegnet til intervaltræning. Det er dejligt, når der bliver lyttet til klubbens forslag.

 

Stafet for livet

Stafet for livet fra 18. august kl. 12 til 19. august kl. 12

Traditionen tro deltager klubben med et hold i Stafet for livet. Holdet hedder overraskende nok Guldborgsundløberne. Arrangementet er en gå- og løbeevent over et døgn for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, og for at sætte fokus på de, som kæmper mod eller har kæmpet mod kræftsygdom. Man melder sig selv til på https://www.stafetforlivet.dk/stafet/nykoebing-f/tilmeldte-hold . Man må også gerne tage familie/venner med. Nærmere oplysninger følger senere. Eventuelle spørgsmål stilles til Tina Oldrup.

Helge Gohlkes billede.

Kommende arrangementer i Guldborgsundløberne

Sommerfesten bliver i år afviklet d. 11. august. Nærmere om arrangementet følger.

Margueritløbet – et kort, hyggeligt løb for hele familien - bliver d. 23. september.

Hamborgskovløbet - Danmarks næstældste motionsløb - bliver i år 30. september.

 

Andre organisationers løb

Enelcoløbet 6. juni. Enelcoløbet er et årligt byløb i Nykøbings gader. Det er et velgørenhedsarrangement, hvor hele overskuddet går til en lokal forening. I år er det Broen Guldborgsund, der støtter udsatte børn.  Se mere på http://enelco.dk/enelco-loebet/ .

Pandekageløbet 9. juni. IK Olympia afvikler sit klassiske Pandekageløb, hvor deltagerne får serveret pandekager efter at have gennemført løbet. Se mere på http://www.ik-olympia.dk/pandekageloslashbet.html

Køb af klubtøj – ny og nem aftale

Guldborgsundløberne har indgået en aftale med Intersport på Lilletorv om salg af klubtøj. Tøj – og i øvrigt også løbesko – fås med 20 % rabat (gælder ikke nedsatte varer). Som noget nyt ligger der nu i forretningen et mindre lager af tøj (jakker og kortærmede T-shirts), der allerede på forhånd er trykt med klubbens logo. Du kan altså gå op i forretningen og købe tøjet med hjem straks med logoet på. Du betaler direkte i forretningen. Klubpris for jakken er 560 kr., kortærmet T-shirt 240 kr., langærmet T-shirt 330 kr. Køber du 3 stk. tøj, øges rabatten fra 20 til 25 %. Du nævner blot, at du kommer fra Guldborgsundløberne.

140X113_løbekalender

Kalender

Tirsdag d. 12. juni – Sydhavsstafetten, se www.sydhavsstafetten.dk – alt udsolgt

Onsdag d. 27. juni – Istur til Guldborg

Lørdag d. 11. aug. – Sommerfest, indbydelse følger, reserver datoen

Lørdag d. 18. aug. – søndag d. 19. aug. – Stafet for livet

Lørdag d. 23. sept. – Margueritteløbet, indbydelse følger, reserver datoen

Søndag d. 30. sept. – Hamborgskovløbet, indbydelse følger, reserver datoen