Nyhedsbrev juni 2019

Ny Facebookside

Guldborgsundløberne har i flere år haft en Facebook -GRUPPE. Navnet har hidtil (af historiske årsager) haft tilføjelsen ’ – den officielle gruppe’. Denne tilføjelse er nu ændret til ’ – fra medlem til medlem’. Det beskriver, hvad der er tanken med gruppen – nemlig at medlemmer af Guldborgsundløberne her kan kommunikere med hinanden om alt muligt i tilknytning til klubbens aktiviteter, f.eks. planlagte træningsture, deltagelse i arrangementer, fælles kørsel eller salg af overflødige startnumre. Her kan alle medlemmer af gruppen lave opslag.

Nu er klubben også ved at etablere en Facebook-SIDE. Den hedder ligeud ’Guldborgsundløberne’. Her vil bestyrelsen informere om arrangementer og aktiviteter, holdninger, interessante personer i klubben mv. På Facebooksiden er det alene bestyrelsen, som kan lave opslag. Se den på https://www.facebook.com/Guldborgsundløberne-408116426611199   

Solopgangsløb 2. pinsedag kl. 06.00 (10. juni)

Igen i år hilser vi 2. pinsedag velkommen med Solopgangsløb på Marielyst Strand. Vi løber eller går en ud-og-hjem rute i strandkanten fra kl. 06 til kl. 07. Man bestemmer selv distancen (man vender efter ½ time). Herefter vil der være ½ times yoga på stranden med yoga-lærer Line Nyborg og derefter morgenmad. Man medbringer selv morgenkaffe og skiftetøj. Det plejer at være rasende hyggeligt. Læs mere i den vedhæftede indbydelse. Seneste tilmelding er 7. juni.

Fællesløb, men ingen løbeskole d. 10. juni

Som man kan læse ovenfor, starter vi dagen 2. pinsedag med solopgangsløb. Senere på dagen drager en del medlemmer til København for at deltage i Royal Run. For de tilbageværende vil der være fællesløb fra Cementen til sædvanlig tid kl. 18, men man kan ikke påregne, at der er trænere til stede.

Is-tur til Guldborg 19. juni

Den efterhånden traditionsrige gå- og løbetur til Guldborg finder sted 19. juni. Der løbes holdvis og der vil være flere forskellige hold. Afgangstiderne er tilpasset, så alle hold skulle være fremme i Guldborg kl. 19. Ovenpå strabadserne nyder vi en stor is ved Lagunen i Guldborg. Heldigvis er der mulighed for at komme med en bus hjem formedelst en pris på 25-30 kr. Der modtages kun kontanter. Tilmelding til bussen foretages til Lone Clausen, lobeclausen@mail.dk. Der følger nærmere oplysninger om afgangstider mv.

Løbeskolen går på sommerferie 24. juni

Mandag d. 24. juni har vi løbeskole for sidste gang i denne runde. Den egentlige løbeskole går på sommerferie indtil midten af august. Men vi løber selvfølgelig stadigvæk – nu blot som fællesløb.

Samtidig skifter onsdagstræningen startsted. Fra og med onsdag d. 26. juni løber vi i Hamborgskoven. Starten er ved Middelaldercentrets P-plads – som sædvanligt kl. 18.

Kommende arrangementer

Lørdag-søndag d. 17.-18. august - Stafet for livet

Lørdag 31. august - Guldborgsundløbernes Sommerfest

Lørdag d. 21. september - Hamborgskovløbet

Reserver disse datoer

Køb af klubtøj – nem og praktisk aftale

Guldborgsundløberne har indgået en aftale med Intersport på Lilletorv om salg af klubtøj. Tøj – og i øvrigt også løbesko – fås med 20 % rabat (gælder ikke nedsatte varer). I forretningen ligger der et mindre lager af tøj (jakker og kortærmede T-shirts), der allerede på forhånd er trykt med klubbens logo. Du kan altså gå op i forretningen og købe tøjet med hjem straks med logoet på. Du betaler direkte i forretningen. Du nævner blot, at du kommer fra Guldborgsundløberne for at få rabatten.

Gæsteløbere

Med henblik på at tilbyde træning op til nogle af de lokale løbebegivenheder – Sydhavsstafetten 11. juni, ColorRun 10. august og Hamborgskovløbet 21. september – har vi åbnet op for at gæsteløbere kan deltage i klubbens træning i en periode. Initiativet er støttet økonomisk af Guldborgsund Kommune. Gæsteløberne kan deltage i klubbens træning frem til Hamborgskovløbet, men kan normalt ikke deltage i klubbens øvrige medlemsaktiviteter.

140X113_løbekalender

Kalender

Mandag d. 10. juni (2. Pinsedag) – Solopgangsløb på Marielyst Strand

Tirsdag d. 11. juni – Sydhavsstafetten, se www.sydhavsstafetten.dk

Onsdag d. 19. juni – Is-tur til Guldborg

Lørdag-søndag 17.-18. august – Stafet for livet

Lørdag d. 31. august – Sensommerfest

Lørdag d. 21. sept. – Hamborgskovløbet