Nyhedsbrev juni 2020

 

Kære medlemmer

Først vil jeg byde velkommen til de nye medlemmer, som trods de usædvanlige forhold finder frem til Guldborgsundløberne og holdene. Jeg håber, I finder jer til rette i klubben

Vi er stadig begrænset af restriktioner pga. Corona-situationen.

Se nærmere på hjemmesiden og i facebook-gruppen Guldborgsundløberne – fra medlem til medlem, og nedenfor i nyhedsbrevet.

Med venlig hilsen

Tina Oldrup, formand

 

 

Guldborgsundløberne har foreløbig ikke arrangeret virtuelle løb selv, men mange medlemmer deltager i forskellige løb, nogle til støtte for en god sag, andre for at holde motivationen oppe. Det er fint, at man prøver at inspirere hinanden og måske finde nogen at følges med på vores facebook-gruppe.

 

 

Løbeskolen 2020 – vi fortsætter med forskudte starttider og med tilmelding på holdene

NYT-NYT-NYT Der bliver intervalgang fra 8. juni kl. 18.00 – hold øje med facebook.

Holdenes programmer ligger klar på hjemmesiden/facebooksiden, så man kan finde det hold, der passer til ens niveau.

HUSK at man til enhver tid må skifte hold, det er bare vigtigt at tilmelde sig hold på facebookgruppen, så vi kan overholde max 10 personer.

Hvis du altid er lidt for hurtig eller langsom i forhold til holdet, bør du overveje, om du er havnet det rigtige sted og evt. tilmelde et højere eller lavere hold næste gang. Er du i tvivl – så snak med din træner.

Hjælp trænerne og jer selv med at holde afstand og lad endelig være med at komme, hvis du føler dig sløj.

 

 

Mens vi venter…..

Vi plejer at have nogle løbeaktiviteter, enten i Hamborgskoven eller fra Cementen om onsdagen. Det har vi ikke kunnet i dette forår.

Alle medlemmer opfordres til at finde på løbeaktiviteter om onsdagen og invitere nogle løbevenner med – slå gerne din aktivitet op i facebook-gruppen, så er det også enkelt at overholde max 10 personer.

 

 

Sommerfesten er udskudt – der kommer meldinger senere

Vi afventer stadig de officielle udmeldinger inden vi planlægger flere arrangementer.

 

Trænersituationen

Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Søren Møller-Madsen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.