Nyhedsbrev juni 2022

Godt i gang Det er blevet tid til korte ærmer og korte bukser, om end det ikke er så varmt i øjeblikket. Der er heldigvis også kommet flere med på træningsdagene, hvad enten det er på Cementen eller på banen ved Katedralskolen. Bestyrelsen holder møde den 13. juni. Et af punkterne er, hvordan vi kan fortsætte løbeskolen. Vi mangler stadig trænere/hjælpere til holdene. Hvis du selv kunne være interesseret så meld din interesse til bestyrelsen, hvis du ser et oplagt træneremne på et hold, kunne du måske også lade et ord falde. Det er en sjov opgave at være træner, men det er ”Tordenskjolds soldater”, så en dag får man måske mere lyst til at passe sin egen træning, og så er vores løbeskole måske i fare. Det er især hold 1-4, vi gerne vil have hjælp til. Med venlig hilsen Tina Oldrup, formand 

 

Istur til Guldborg Den traditionsrige tur til Guldborg afvikles den 29. juni. Starten sker fra Nordre Bådelaug for enden af Pandebjergvej. Distancen er ca. 17 smukke km langs Guldborgsund og er næsten bilfri. Vel ankommet kan man købe is (eller andre lækkerier) i Lagunen. Hjemtur foregår i fælles bus. Tilmelding til turen sker ved besked til Lone Clausen på kontakt@guldborgsundloeberne.dk og MobilePay 30 kr. til 20166144. Afgangen planlægges så det passer med ankomst til Lagunen kl. 19.00. 

 

Mandagskaffe AFLYST Vi springer over mandagskaffen den 6. juni, da der er rigtig mange, der skal deltage i Royal Run og det desuden er 2. pinsedag. 

 

LØB i NATUREN lørdag den 18. juni kl. 10.00 Løbeturen i juni foregår i Fjelde/Rykkerup skovene kl. 10.00 lørdag den 18. juni. Start og mål er Skovstræde 1, 4990 Sakskøbing. Parkering i rabatten. Der vil være en rute på 6 km. på gode skovveje. Der kan nok findes en km. mere til dem, der vil løbe lidt længere. Medbring selv kolde/varme drikke, måske er der en/nogle af deltagerne, der vil overraske med lækkert hjemmebag. Kom frisk, ta’ det gode humør med. Sidste Løb i Naturen inden sommerferien. Løb i Naturen Udvalget PS: Man behøver ikke at løbe, gængere er også velkomne

 

Onsdag den 8. juni er der Enelcoløb. Overskuddet går ubeskåret til Lykkeliga Starz. Sidste tilmelding er den 6. juni. Link til tilmelding: https://www.sportstiming.dk/event/10619 Start og mål på Cementen. Der er både gå- og løberuter og en børnerute. Denne dag kan onsdagstræningen altså kombineres med et velgørenhedsløb!

 

Guldborgsundløberne har igen oprettet et hold til Stafet for Livet. Vi skal samle ind til Kræftens Bekæmpelse, og samtidig får vi muligheden for at have socialt samvær og løbe eller gå i et helt døgn. Vi skal have deltagere på banen fra kl. 12 lørdag til kl. 12 søndag. Når vi nærmer os aftaler vi nærmere om, hvilke tidspunkter den enkelte kan være på banen. Man kan hvile i vores fine nye telt. På pladsen er mange aktiviteter og der kan købes mad og drikke. Sæt XX i kalenderen og meld dig til på stafetforlivet.dk, holdet hedder Guldborgsundløberne. Det koster 100 kr. Find gerne en sponsor, så vi får mest muligt samlet ind til det gode formål. Tag også gerne familiemedlemmer med. Alle skal bare melde sig på holdet og betale de 100 kr. 

 

Reserver allerede nu fredag den 23. september 2022 til sensommerfest. Der kommer selvfølgelig nærmere information om dagens program, når vi nærmer os.

 

Trænersituationen Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Janne Rasmussen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.