Nyhedsbrev maj 2017

Kære løber.

 

Nedenfor finder du maj måneds nyhedsbrev fra Guldborgsundløberne. Heri kan du læse om en række løbe-aktiviteter, som er på vej. Bl.a. om hvorledes pinsesolen vækkes til live en tidlig pinsemorgen (se også den vedhæftede indbydelse).

 

I skrivende stund er der 21 af klubbens 208 medlemmer, som endnu ikke har betalt deres kontingent. Det kan der være flere grunde til. I forbindelse med en sikkerhedsopdatering af vores administrationssystem, Klubmodul, bad vi omkring 1. september alle vores medlemmer om at opdatere deres oplysninger i systemet. Nogen kan have overset mailen. Andre kan have tænkt, at det var en svindelmail. Derfor skrev vi også om opdateringen i september måneds nyhedsbrev. Men hvis man ikke fik opdateret oplysningeren dengang, kan det være årsagen til at den aktuelle kontingentbetaling ikke er gennemført.

 

Såfremt man ikke ønsker at være medlem fremover, og såfremt man gerne vil være hensynsfuld overfor de personer, der bruger tid og energi på at administrere de her ting, så opfordrer vi til, at man aktivt melder sig ud via klubbens hjemmeside http://www.guldborgsundloeberne.dk/kontakt.

 

Under alle omstændigheder vil vi snarest opdatere den mailliste, som vi sender nyhedsbrev rundt efter, så den kun indeholder de som har betalt kontingent.

 

Med venlig hilsen

Søren Møller-Madsen

Formand

 

 

 

NYHEDSBREV – MAJ 2017

 

Official1

 

Hjælpere søges

Til afvikling af vores 2 løb her i foråret søges hjælpere. Løbene er meget afgørende for klubbens økonomi, og også et væsentligt element i klubbens aktiviteter. Vi håber, at mange medlemmer af vores forening, der jo udelukkende er baseret på frivilligt arbejde, også er klar til at give et nap med. Hjælperne søges til:

Sydstensløbet søndag d. 11. juni. Henvend dig til Niels Allerup, nba@seas-nve.dk

Sydhavsstafetten tirsdag d. 13. juni. Henvend dig til Thomas Urfeldt, thomas@urfeldt.com

 

Opvarmning løbeskole 2017

 

Løbeskolen er i fuld gang – vi savner bare det varme vejr

Årets løbeskole er i fuld gang, og inden vi ser os om, er vi halvvejs i forårets program. Hidtil har de fleste dage været kolde og blæsende, men heldigvis er medlemmerne rimeligt seje. Vi har gennemsnitligt været godt 100 løbere om mandagen og godt 60 om onsdagen. Et nyt hold med powerwalking ser ud til at have bidt sig fast.  Trænere og træningsprogrammer for de forskellige hold kan ses på klubbens hjemmeside.

 

Nyhedsbrev2016_marts (1)

 

Gratis - Kursus i løbeteknik – onsdag d. 10. maj kl. 18

Vi får ikke helt sjældent spørgsmål om, ”hvordan man løber rigtigt”. Svaret er ikke helt let at give. Men onsdag d. 10. maj får vi nogle gode bud, når DGI’s ekspert, Per Birkemose, kommer på besøg. Den normale onsdagstræning er den dag erstattet af dette kursus. Kurset er åbent for alle medlemmer af Guldborgsundløberne. Det er planlagt til at vare fra kl. 18 til 20. Mødestedet er Cementen som sædvanligt.

 

OO9C0833

 

Sydstensløbet søndag d. 11. juni

Guldborgsundløberne afvikler igen i år sammen med Svømmeklubben Syd halvmarathonløbet, Sydstensløbet, der via en smuk og strabadserende rute går fra Danmarks sydligste punkt til Marielyst Strand. Inden løbet bliver løberne kørt i bus fra Marielyst til Sydstenen. Sidste tilmelding d. 6. juni. Læs mere om løbet på dets egen hjemmeside, www.sydstensløbet.dk.

 

 

Sydhavs_0000_Lag 29

 

Sydhavsstafetten tirsdag d. 13. juni

To dage senere, tirsdag d. 13. juni, afholdes årets helt store løbe-event, Sydhavsstafetten, hvor omkring 1800 glade løbere sætter hinanden stævne til et stafetløb. Læs mere på løbets hjemmeside, www.sydhavsstafetten.dk. I år er der også gå-hold og skolehold, men begge disse grupper er udsolgt på nuværende tidspunkt. Der er fortsat ledige pladser på 4 x 5 km løb. Men vent ikke for længe – løbet har været udsolgt flere uger før start de seneste år.

 

 

140X113_1 (11)

 

Solopgangsløb mandag d. 5. juni (2. pinsedag) kl. 06 på Marielyst Strand

Sidste år løb vi for første gang solen op 2. pinsedag med efterfølgende yoga på stranden og morgenmad. Det var rasende hyggeligt. Den succes gentager vi i år, og igen i år med Christel Sørensen som arrangør og Line Nyborg som yogalærer. Der vil være løbeture på henholdsvis 4 og 8 km. Se mere på den vedhæftede indbydelse, hvor du også kan læse om tilmeldingen til arrangementet. 

 

Løbesskydning

 

Biathlon (løb og skydning) – UDSAT til 3. sept.

I lighed med sidste år afholdes igen i samarbejde med Nykøbing F. Skytteklub et biathlonløb, dvs. kombineret løb og skydning. Det afvikles søndag d. 3. sept. i tidsrummet kl. 10.00-14.00. Der vil blive mulighed for at prøveskyde 2 gange inden stævnet som det også var tilfældet sidste år.  Nærmere indbydelse følger.

 

 

Køb af klubtøj – ny og nem aftale

Guldborgsundløberne har indgået en aftale med Intersport på Lilletorv om salg af klubtøj. Tøj – og i øvrigt også løbesko – fås med 20 % rabat (gælder ikke nedsatte varer). Som noget nyt ligger der nu i forretningen et mindre lager af tøj (jakker og kortærmede T-shirts), der allerede på forhånd er trykt med klubbens logo. Du kan altså gå op i forretningen og købe tøjet med hjem straks med logoet på. Du betaler direkte i forretningen. Klubpris for jakken er 560 kr., kortærmet T-shirt 240 kr., langærmet T-shirt 330 kr. Køber du 3 stk. tøj, øges rabatten fra 20 til 25 %. Du nævner blot, at du kommer fra Guldborgsundløberne.

 

 

140X113_løbekalender

 

Kalender

Onsdag d. 10. maj – Kursus i løbestil og løbeteknik

Mandag d. 5. juni (2. Pinsedag) – Solopgangsløb på Marielyst Strand

Søndag d. 11. juni – Sydstensløbet, se www.sydstensløbet.dk

Tirsdag d. 13. juni – Sydhavsstafetten, se www.sydhavsstafetten.dk

Lørdag d. 2.sept. – Sensommerfest, nærmere følger men reserver datoen

Søndag d. 3. sept. – Biathlon (løb og skydning), indbydelse følger

Søndag d. 24. sept. – Margueritteløbet

Torsdag d. 5. okt. – Kursus i pulstræning