Nyhedsbrev maj 2018

Nyhedsbrev2016_marts (2)

Velkommen til nye medlemmer

Guldborgsundløberne har igen her foråret fået et antal nye medlemmer. Velkommen til jer alle til vores løbefællesskab. Aktuelt har klubben 204 medlemmer. Vi vil her ganske kort fortælle lidt om, hvorledes klubben fungerer.

Information:

Guldborgsundløberne har 3 informationskanaler. For det første et månedligt elektronisk nyhedsbrev, som primært er en orientering fra bestyrelsen om kommende arrangementer. For det andet vores hjemmeside, som er en orientering både til omverdenen og vores egne medlemmer om, hvad vi er for en klub og om vores aktiviteter. Og for det tredje en åben Facebookgruppe, som er kontakten fra medlem til medlem.

Kontakt:

Du kan finde vigtige kontaktoplysninger nederst i nyhedsbrevet. Andre kontaktoplysninger ligger på hjemmesiden.

Træning:

Der er 2 faste ugentlige træningsgange – mandage og onsdage, hver gang kl. 18. Dette gælder året rundt (dog med særlige aftaler hvis juleaften eller nytårsaften falder på en træningsdag). Herudover aftaler medlemmer ofte fælles løbeture via Facebookgruppen.

Organisering:

Guldborgsundløberne er en frivillig forening, hvor alle trænere, arrangører, bestyrelsesmedlemmer m.fl. er frivillige og ulønnede. Bestyrelsen sikrer, at de formelle krav til foreningen (regnskab, medlemsregistrering, kontakt til myndigheder mv.) overholdes, mens etablering af aktiviteter i foreningen er et fælles anliggende for alle medlemmer.

Fælles kaffe:

Hver den første mandag i måneden er der fælles kaffe i Hallens cafeteria kl. 19, så vi kan udnytte muligheden for snak på tværs af traditionelle hold og grupper.

avis

organisationsdiagram

kaffedrikning

Solopgangsløb 2. pinsedag kl. 06.00 (21. maj)

Igen i år hilser vi 2. pinsedag velkommen med Solopgangsløb på Marielyst Strand. Vi løber eller går en ud-og-hjem rute i strandkanten fra kl. 06 til kl. 07. Man bestemmer selv distancen (man vender efter ½ time). Herefter vil der være ½ times yoga på stranden med yoga-lærer Line Nyborg og derefter morgenmad. Man medbringer selv morgenkaffe og skiftetøj. Det plejer at være rasende hyggeligt. Læs mere i den vedhæftede indbydelse. Seneste tilmelding er fredag d. 18. maj.

Fællesløb, men ingen løbeskole d. 21. maj

Som man kan læse ovenfor, starter vi dagen 2. pinsedag med solopgangsløb. Senere på dagen drager en del medlemmer til København for at deltage i kronprinsens fødselsdagsløb. For de tilbageværende vil der være fællesløb fra Cementen til sædvanlig tid kl. 18, men man kan ikke påregne, at der er trænere til stede

Ny løberute ved Strandboulevarden

Guldborgsund Kommune har oplyst, at man snarest vil gå i gang med at etablere en grusbelagt løbestil i det grønne område i den nordlige ende af Strandboulevarden. Stien bliver nøjagtig 800 meter lang. For hver 100 meter opsættes en pullert med solcellelys. Det er et supergodt initiativ. Strandboulevarden er i forvejen et dejligt sted at løbe, og nu bliver det endnu bedre. Jeg forventer, at vi kan få meget glæde af stien, eksempelvis til intervaltræning.

Køb af klubtøj – nem og praktisk aftale

Guldborgsundløberne har indgået en aftale med Intersport på Lilletorv om salg af klubtøj. Tøj – og i øvrigt også løbesko – fås med 20 % rabat (gælder ikke nedsatte varer). I forretningen ligger der et mindre lager af tøj (jakker og kortærmede T-shirts), der allerede på forhånd er trykt med klubbens logo. Du kan altså gå op i forretningen og købe tøjet med hjem straks med logoet på. Du betaler direkte i forretningen. Klubpris for jakken er 560 kr., kortærmet T-shirt 240 kr., langærmet T-shirt 330 kr. Køber du 3 stk. tøj, øges rabatten fra 20 til 25 %. Du nævner blot, at du kommer fra Guldborgsundløberne.