Nyhedsbrev maj 2022

Nu er det forår Løbeskolen er kommet godt i gang efter en lidt sløj start med dårligt vejr. Vi har fået nogle nye medlemmer, både begyndere og øvede løbere + gængere, stort velkommen til dem. Alle bedes hjælpe de nye på plads, så de får mest muligt ud af at komme i klubben. HUSK at der er mulighed for at købe løbetøj med klubtryk i Intersport på Lilletorv. Der er t-shirts og jakker som allerede har fået logoer på og altså lige klar til brug. Ønsker du andet løbetøj, kan du også få logo på det. Klubben betaler logoet. Løbetøj og løbesko med 20 % rabat, bare oplys, at du er medlem af Guldborgsundløberne. TV2 Øst løbet er netop overstået med ca. 1.100 tilmeldte. En dejlig dag i godt vejr, hvor vores by/kommune viste sig fra sin pæneste side. Tusind tak til alle hjælperne og til Tri-klubben for fint samarbejde ☺ Med venlig hilsen Tina Oldrup, formand 

 

Intervaltræning om onsdagen kl. 17.30 Den meget populære intervaltræning på cindersbanen genoptages. Kom og bliv udfordret med forskellige intervaller, fartlege og styrketræning. Da der skal bygges en sportshal til skolen, skal vi gå ind fra P.M. Møllersvej, hvor der også er mulighed for parkering. De medlemmer, der ikke har lyst til intervaltræning mødes på Cementen som sædvanligt.

 

 Mandagskaffe Der er mandagskaffe i cafeen i Hallen. Kom og nyd en kop kaffe/te med de andre medlemmer den første mandag i måneden ca. 18.30. Klubben er vært, så du skal ikke selv betale.

 

LØB i NATUREN lørdag den 28. maj kl. 14.00 Løb i Naturen i maj foregår på øvelsesterrænet ved Kulsbjerg ved Vordingborg. Mødested på P-plads på Kulsbjergvej 2. Der vil som vanligt være 2 ruter, den korte på ca. 6 km. og den lange på ca. 10 km. Vi skal se efter majgøgeurten, der stadigvæk blomstrer og Sydsjællands smukkeste udsigt fra toppen af det 107 meter høje Store Kulsbjerg. Man medbringer selv kaffe eller te og evt. noget spiseligt til social hygge bagefter. Kom frisk til et par hyggelige timer i naturen Løb I Naturen Udvalget PS: Man behøver ikke at løbe, gængere er også velkomne.

 

Onsdag den 8. juni er der Enelcoløb. Overskuddet går ubeskåret til Lykkeliga Starz. Sidste tilmelding er den 31. maj. Link til tilmelding: https://www.sportstiming.dk/event/10619 Start og mål på Cementen. Der er både gå- og løberuter og en børnerute. Denne dag kan onsdagstræningen altså kombineres med et velgørenhedsløb!

 

Guldborgsundløberne har igen oprettet et hold til Stafet for Livet. Vi skal samle ind til Kræftens Bekæmpelse, og samtidig får vi muligheden for at have socialt samvær og løbe eller gå i et helt døgn. Vi skal have deltagere på banen fra kl. 12 lørdag til kl. 12 søndag. Når vi nærmer os aftaler vi nærmere om, hvilke tidspunkter den enkelte kan være på banen. Man kan hvile i vores fine nye telt. På pladsen er mange aktiviteter og der kan købes mad og drikke. Sæt XX i kalenderen og meld dig til på stafetforlivet.dk, holdet hedder Guldborgsundløberne. Det koster 100 kr. Find gerne en sponsor, så vi får mest muligt samlet ind til det gode formål. Tag også gerne familiemedlemmer med. Alle skal bare melde sig på holdet og betale de 100 kr. 

 

Reserver allerede nu fredag den 23. september 2022 til sensommerfest. Der kommer selvfølgelig nærmere information om dagens program, når vi nærmer os.

 

Trænersituationen Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Janne Rasmussen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.