Nyhedsbrev marts 2018

Løbeskolen starter 9. april

Selv om det kan være svært at tro det lige nu, så er foråret på vej, og løbeskolen starter op igen. Første dag bliver d. 9. april, og det er som sædvanligt kl. 18.00 fra Cementen. Torsdagen før, d. 5. april, afholdes introduktionsmøde for nye deltagere. Igen i år bliver der også et gå-hold. Alle detaljer er endnu ikke på plads, men følg med på hjemmesiden. Det er 11. år i træk, at vi afvikler løbeskole.

Styrketræning slutter 22. marts

Denne vinters styrketræning har sidste træningsdag torsdag d. 22. marts. Herfra satser vi på, at alle aktiviteter kan foregå udendørs. Vi siger tak til Lone Clausen og John Andersson for at have organiseret denne aktivitet igennem hele vinteren.

Løb i naturen

Turen ligger endnu ikke helt fast. Det bliver sandsynligvis lørdag d. 24. marts kl. 10 og med mødested Ulslev Strand p-plads for enden af Østersøvej. Følg med på Guldborgsundløbernes Facebookside.

Kontingentopkrævningen er på vej

Her i midten af marts opkræves kontingentet for 2018. Igen er det rørende billigt at være medlem af Guldborgsundløberne – kun 350 kr. for et helt år. Vi håber naturligvis, at du har haft glæde af dit medlemskab og ønsker at fortsætte i klubben. Skulle du ønske at melde dig ud, så skriv en mail til kontakt@guldborgsundloeberne.dk.

Bemærk: Medlemmer deltager gratis i løbeskolen, og skal ikke tilmelde sig igen, når vi nu begynder at annonce for den. Men naturligvis skal man have betalt sit kontingent.

image

Stor støtte til IdrætsCampus

Som man har kunne læse og se i medierne har projektet IdrætsCampus ved Kohaven opnået støtte på næsten 12 mio. kr. fra 2 store fonde. Guldborgsund Kommune har tidligere givet tilsagn om 15 mio. kroner. Dermed er finansieringen sikret, og byggeriet af dette foreningshus forventes at gå i gang i foråret 2019. Guldborgsundløberne har igennem længere tid været i kontakt og drøftelser med projektet med henblik på at være en del af det. Vi forventer således at klubbens fremtidige fysiske tilholdssted vil blive IdrætsCampus, således at alle aktiviteter vil udgå derfra omkring 2020.

DGI inviterer: ”Mit løberliv” – foredrag med Allan Zachariasen tirsdag d. 20. marts kl. 18.45.  DGI Storstrømmen, Evensølundvej 5, 2. sal, 4720 Præstø

”De sagde vi var sindssyge.” Gavflaben Allan Zachariasen er en af de bedste danske løbere nogensinde. Tidligere rekordholder på flere distancer, herunder marathon, og tidligere professionel løber på internationalt niveau. Et underholdende, tankevækkende og inspirerende foredrag om dansk marathons guldalder fyldt med anekdoter om de danske løbestjerner, psykisk krigsførelse, grænsebrydende træning og skarp konkurrence. Inden foredraget med Allan Zachariasen er der mulighed for at deltage i en 45 minutters social løbetur i Faksinge Skov.

https://www.dgi.dk/loeb/arrangementer/201823062000 , pris 150 kr.

Stamic Race lørdag d. 24. marts

Vi har fået indbydelse til et nyt løbearrangement, der afvikles ved Marielyst i marts. Det beskrives som et ’5 km langt forhindringsløb’. Læs mere om arrangementet på: 

Facebook side: https://www.facebook.com/StamicRace/

Hjemmeside: https://www.stamicrace.com

Guldborgsundløbere får 15% rabat på deltagerprisen. Der sker med en rabatkode oprettet til foreningen.