Nyhedsbrev marts 2019

De frivillige fra 2018 blev hyldet ved generalforsamlingen,

og fik overrakt den flotte klub-halsediss.

Bliv frivillig

Alle aktiviteter i Guldborgsundløberne arrangeres af og afvikles af frivillige. Ingen får betaling for noget som helst. Bestyrelsen sørger for det organisatoriske set-up, mens alle medlemmer er ligeværdigt ansvarlige for, at der er aktiviteter i klubben. Uden frivillige – ingen aktiviteter !! Er man frivillig ved ét arrangement, kan man i stedet nyde tilværelsen som deltager ved 10 andre arrangementer, hvis alle tager en tørn. I forbindelse med generalforsamlingen var der mange som meldte sig til at varetage en frivillig opgave. Se den vedhæftede oversigt. Men vi vil selvfølgelig gerne have så mange som muligt med – også de medlemmer, som ikke var til stede på generalforsamlingen. Vi vil gerne opfordre alle til at melde sig som frivillige. Se de arrangementer, som er i støbeskeen, på oversigten og meld dig som frivillig til et af dem på formand@guldborgsundloeberne.dk.

 

 1 person, smiler, træ og friluftsliv

Noter fra generalforsamlingen 3. februar

Inden generalforsamlingen var der et løb med hemmelige udfordringer. Som man kan se, var ’bjørne-rodeo’ blandt udfordringerne.

Formanden berettede om et år med god deltagelse i aktiviteterne, lidt færre arrangementer og lidt færre medlemmer.

Kassereren berettede om et overskud på ca. 30.000 kr. ud af en omsætning på ca. 130.000 kr. Det svarer omtrent til underskuddet sidste år. Kontingentet blev fastsat uændret til 350 kr. pr. år.

Tina Oldrup og Lone Clausen blev genvalgt til bestyrelsen. John Anderson ønskede ikke genvalg. Janne Rasmussen blev ny-valgt til bestyrelsen.

I forbindelse med valgene gjorde formanden, Søren Møller-Madsen, opmærksom på, at han ikke genopstiller til bestyrelsen næste år.

Gitte Rosenqvist blev hyldet som ’Årets nye frivillige’.

Jens Erik Korsgaard blev valgt som ’Årets træner’ og blev hyldet mandagen efter.

Søren Møller-Madsen blev hyldet som ’Årets rutinerede frivillige’.

Det samlede referat fra generalforsamlingen er vedhæftet.

Efter generalforsamlingen var der hyggelig fællesspisning.

Løbekolen starter d. 1. april

Vi har heldigvis haft mange forårsagtige dage i februar. Nu nærmer det rigtige forår sig, og dermed løbeskolen. Vi starter mandag d. 1. april kl. 18.00 fra Cementen. Og håber ikke at vejret bliver som sidste år 1. april. Her var det nemlig snevejr. I stil med sidste år har vi et gå-hold og hold 1 til 4. Herudover har vi i år 2 løbegrupper for mere øvede løbere. En gruppe benævnt ’11-21’, hvor målet er at forbedre sin 10 km-tid og senere at deltage i et halvmarathon. Desuden en gruppe benævnt ’halv- og helmarathon’, hvor målet er at træne op til at deltage i et af de lange løb. Se også den vedhæftede annonce. Del annoncen med venner, bekendte og kolleger. Og del også meget gerne opslaget på Facebook om løbeskolen.

Klubaften 2 – ”Marathon-aroff” mandag d. 11. marts kl. 19.15 i Hallen

Anekdoter – Røverhistorier – Oplevelser – Fede Fiduser. På opfordring fortæller klubbens formand, Søren Møller-Madsen, fra nogle af sine marathonløb i 16 forskellige lande, og krydrer det hele med masser af billeder. Hør også om Marathonløbets historiske udvikling fra græsk budbringertjeneste til en sport for lidende excentrikere og videre til at være en milliardindustri. Og hør om Marathonløbet som et element i ligestillingskampen mellem kvinder og mænd. Se den vedhæftede indbydelse. Til klubaftenen vil der være en sandwich + vand til medlemmer, som har tilmeldt sig senest torsdag d. 7. marts. Skriv ’Klubaften 2 + dit navn’ og send det til kontakt@guldborgsundloeberne.dk.

PS. Der købes ikke ekstra sandwich ind. Hvis du ikke har tilmeldt dig korrekt på forhånd, er du velkommen til at deltage i klubaftenen, men uden klub-sandwich.

Løb i naturen lørdag d. 23. marts kl. 10

Denne måneds løb i naturen er det sidste i denne runde.  Løb i naturen er i Maltrup Skov i nærheden af Sakskøbing , lørdag den 23. marts kl. 10.00. Mødested er hjørnet af Stenstrupvej og Nielstrupvej, Sakskøbing. Der er ruter i flere længder. 

Medbring kaffe eller te til eget forbrug.

Billedresultat for styrketræning

Er der interesse for til styrketræning næste år?

De seneste 3 vintre har klubben afviklet styrketræning 1 gang om ugen. Vi skal til at søge lokale igen, og vi skal gerne være så mange, at vi bliver prioriteret i forbindelse med tildelingen af lokaler. Er du interesseret i, at klubben også har styrketræning næste år, så må du give din interesse til kende overfor Lone Clausen,  lobeclausen@mail.dk.

Billedresultat for motionscenter

Er der interesse for en rabataftale med Go2Fitness?

Flere medlemmer benytter et motionscenter til supplerende træning. Hvis vi kan samle 20 medlemmer, som vil benytte centret Go2Fitness, så kan vi indgå en rabataftale. De nærmere vilkår kommer an på antallet. I første omgang er vi ved at undersøge om interessen overhovedet er til stede. Skriv i givet fald til formand@guldborgsundloeberne.dk.

140X113_løbekalender

Kalender

Man. 11. mar. Kl. 19.15 Marathon-aroff. Hallen, mødelokale 15.

Lør. 23. mar. Kl. 10 ’Løb i naturen’

Man. 25. mar. Kl. 19 Intro-møde til løbeskolen

Man. 1. apr. Kl. 18 Løbeskolen starter