Nyhedsbrev marts 2021

Forår i sigte! Der er åbnet en smule for den udendørs idræt. Det betyder, at vi må samles i grupper på max. 25 personer og det er jo mange i forhold til de 5 hidtil. Som I sikkert alle har opdaget, har vi i bestyrelsen vedtaget, at alle medlemmer skulle have en lille løberygsæk som en kompensation for, at vi ikke har kunnet afholde sociale arrangementer i det seneste år. Vi håber, I får glæde af den. Det viste sig ved uddelingen af rygsækkene, at en hel del medlemmer havde glemt at ændre adresse i Klubmodul. Husk at få ændret, hvis der er ny adresse, mailadresse eller telefonnummer. Pr. 15. marts 2021 opkræves 350 kr. i kontingent. Vi håber, alle ønsker at fortsætte deres medlemskab, men hvis nogen ønsker at melde sig ud, skal det ske inden opkrævningen – skriv til kontakt@guldborgsundloeberne.dk. Med venlig hilsen Tina Oldrup, formand 

 

Fra 1. marts 2021 Mandag og onsdag fællestræning fra Cementen kl. 18.00. Grupper på max. 25 personer – husk at holde afstand (2 m). Indtil videre er der ikke officielle trænere eller træningsprogrammer ud over, hvad I selv beslutter. Vi gentager en tidligere model for træning: Der er jo ikke egentlige ’holdnavne’, men vi håber, det alligevel er til at finde ud af. Mødesteder på Cementen: Hold Halv-hel maraton: Ved opvarmningspladsen Hold 10-21: Ved busskuret Hold 4: Ved ’Den hvide dame’ Hold 3: Ved lysreklameskiltet Hold 2-1-powerwalk: Ved Ladestanderen Hvis der er en gruppe mere, kan man mødes foran Evigheden 

 

Mandagspral slutter Mandagspral må siges at være blevet populært. Sikke mange fine billeder og kommentarer på Facebook. Sjov og pjat, men det trængte vi vist til. Sidste omgang er den 1. marts.

 

Generalforsamling 2021 Den planlagte generalforsamling er udskudt indtil videre. Vi holder øje med restriktionerne og udsender en indkaldelse senere.

 

LØB i NATUREN fortsætter i 2021. Planlægningsgruppen har planlagt en tur den 14. marts kl. 14.00. Start/mål er P-plads ved Falster Golfklub i Virket. Der vil være en rute på 5-6 km. og en på 10-11 km. + en gårute. Medbring selv kaffe/te til hygge efter turen og gerne noget til den hule tand. 

 

Trænersituationen Vi mangler nogle trænere, så hvis du går og tænker, du kunne hjælpe os, vil vi gerne høre det. Vi tilbyder alle DGI’s trænerkurser, så du kan blive godt klædt på med teori og gode ideer. Kom til bestyrelsen eller Søren Møller-Madsen og hør nærmere – også selv om du er i tvivl om det er noget for dig.