Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /var/www/guldborgsundloeberne.dk/public_html/includes/menu.inc).

Nyhedsbrev november 2018

HUSK

Ö

Faste aktiviteter

Fællesløb - Mandage kl. 18.00 fra Cementen

Fællesløb - Onsdage kl. 18.00 fra NFC Syd

Styrketræning – Torsdage kl. 18.00 Nordbyskolens gymnastiksal

”Løb i Naturen”, Kulsbjerg øvelsesterræn, søndag d. 18. nov. kl. 10

Turen går søndag d. 18. november til det store militære terræn lige nord for Stensved. Området er i dag fredet og græsses af 150 kreaturer og heste. Du kan vælge en løberute på 5,8 km eller en noget længere rute på 10,2 km. Du vil have mulighed for at ”bestige” Store Kulsbjerg, der med sine 107 meters højde, vil give dig en flot udsigt over det meste af Sydsjælland. Drej af motorvejen på afkørsel 41 og kør østpå af Vordingborgvej til du møder Kulsbjergvej på den venstre side. Drej ind af Kulbjergvej og kør til P-pladsen for enden af vejen. Vi løber fra P- pladsen og ind i terrænet kl. 10.00. Husk varmt tøj og drikke til efter turen - måske kaffe eller te. Se vedhæftede kort.

Bliv set !!

Det begynder at blive tidligt mørkt, og især her hvor vi er gået tilbage til vintertid bliver det rigtig tidligt mørkt. Derfor kan du næsten ikke undgå at komme til at løbe i mørke. Forsyn dig derfor godt og grundigt med reflekser og diodelygter, og måske en pandelampe. Udvalget er stort – både i sportsforretninger, supermarkeder og byggemarkeder. Og desværre må man konstatere, at det er dyrest i sportsforretningerne.

140X113_julemand

Jule-løb-i-naturen lørdag 15. december kl. 14

Sæt allerede nu X i julekalenderen. 

Årets jule-løb-i-naturen bliver den 15. december kl. 14.00. Der sluttes af med gløgg og æbleskiver. Ruter i alle distancer op til 10 km. Startsted Sdr. Vedby Skovvej 26, Nyk. F. 

Nissehue vil være velset.

 

Har du forslag til sociale arrangementer i vinterhalvåret???

Vi har tidligere i Guldborgsundløberne benyttet vinterperioden til klubaftener med forskelligt indhold, f.eks. med eksterne indlæg om pulstræning, ernæring, yoga eller oplevelser fra ekstreme løb.  Vi har ikke altid oplevet, at deltagelsen ved arrangementet har stået mål med omkostningen ved at afvikle arrangementet.  Vi vil derfor gerne opfordre alle medlemmer til at komme med input til, hvad der for dig kunne være et interessant fællesarrangement i vinterhalvåret. Det behøver ikke nødvendigvis være et løberelateret arrangement, men kan også være andre typer af sociale aktiviteter for klubbens medlemmer. Meld gerne tilbage til formand@guldborgsundloeberne.dk.

Sponsoraftale – spar penge og støt samtidig klubben

Som medlem af Guldborgsundløberne kan du med betydelig rabat få lavet et tjek af din privatøkonomi af den uvildige økonomiske rådgiver F10 Finans. Et økonomitjek er en seriøs gennemgang af hele din økonomi på kryds og tværs af dine aftaler med bank, pension, investering, realkredit og forsikringer. F10 Finans oplyser, at de finder flere penge ved 9 ud af 10 økonomitjek. For hvert økonomitjek støtter F10 Finans Guldborgsundløberne økonomisk.

PS. Der videregives hverken navn eller nogle andre former for andre oplysninger fra F10 Finans til Guldborgsundløberne. Læs mere på den vedhæftede aftale.

Kalender

Søn. 18. nov. kl. 10.00 ’Løb i naturen’ i Kulsbjerg øvelsesterræn

Lør. 15. dec. kl. 14.00 ’Løb i naturen’ med gløgg og æbleskiver fra Sdr. Vedby Skovvej 26

Lør. 19. jan. kl. 10.00 ’Løb i naturen’ i Borremosen, start v. p-plads på Fjeldebrovej

Lør. 9. feb. Social ”vinter-fest” m. løb, fællesspisning og generalforsamling

Søn. 17. feb. Kl. 13.00 ’Løb i naturen’ fra Aalholm gårdbutik