Nyhedsbrev oktober 2017

HUSK

 

Mandag d. 2. oktober kl. 19.15 – Ekstraordinær generalforsamling + kaffe i hallen

(se dagsorden i ekstra nyhedsbrev fra 16. sept.)

Torsdag d. 5. oktober kl. 19 – Kursus i pulstræning

(se omtalen nedenfor)

Mandag d. 9. oktober – Sidste omgang løbeskole i denne runde

løbeskoen på

Faste træningstider

Selv om løbeskolen slutter, så er der fortsat 2 gange ugentligt fællesløb hele vinterhalvåret. Denne vinter prøver vi at bruge 2 forskellige steder som udgangspunkt:

 

Mandage kl. 18 Cementen

Onsdage kl. 18 Nykøbing FC Syd

pulsur

Kursus i pulstræning torsdag d. 5. oktober kl. 19 hos NFC Syd

Kurset skal vise, hvorledes man kan bruge sine egne pulsdata til at tilrettelægge en personligt tilpasset træning. Det bliver Line Kremmer fra DGI, som kommer og gør os klogere. Kurset indeholder både teori og praktik, så mød op iført løbetøj. Vi starter med ca. 3 kvarters teori. Derefter rykker vi udenfor og prøver ting af i praksis. Endelig slutter vi med en teoretisk afrunding. Det tager ca. 2 timer i alt. Kurset for gratis for medlemmer af klubben. Og en sidste ting - Det vil være en rigtig god ide, hvis man på forhånd har fundet ud af, hvorledes ens puls-ur virker.

Logo-Hamborgskovloebet

Støt op om Hamborgskovløbet !!

Vi har ikke haft nogen heldig sæson, hvad angår afvikling af motionsløb. To løb blev aflyst på grund af for få tilmeldinger og biathlon (løb og skydning) blev aflyst fordi skydebanen brændte kort før arrangementet. Vi vil derfor indtrængende appellere til, at klubbens medlemmer støtter op om årets sidste løb – Hamborgskovløbet. Hamborgskovløbet er et hæderkronet og klassisk løb, der startede helt tilbage i 1970. I år afvikles det på den sidste dag i skolernes efterårsferie, så det vil være oplagt at invitere børn eller børnebørn med ud på en tur i efterårsskoven. Se de vedhæftede indbydelse og bak arrangementet op.

Hamborgskoven

Indbydelse til Hamborgskovløbet 22. oktober kl. 11.00

Kom og løb en tur på den smukke, afvekslende og krævende rute gennem efterårsskoven. Distancer på 5,1 og 9,6 km. Vand og frugt i mål. Lodtrækningspræmier. Pris 50 kr. for børn (til og med 16 år) og 75 kr. for voksne. Tilmelding på www.guldborgsundløberne.dk indtil d. 17. oktober kl. 16. Tilmelding på dagen tillægges 25 kr. Start fra Hamborgskovvej. Parkering ved Middelaldercentret.

Du må meget gerne videregive den vedhæftede indbydelse, hvor du har mulighed for det.

Styrketræning for løbere torsdage kl. 18.30 – 20.00 fra 12. oktober - Nordbyskolen

Igen i år vil klubben i år tilbyde styrketræning med specielt fokus på Core-træning målrettet løbere. Core-træning er typisk træning af mavemuskulaturen og de store muskler i ryggen (stabiliseringsmusklerne). Populært træner vi vores muskler så vi får en rank og stærk kropsholdning og ikke ”falder sammen”, når vi løber. Det har stor indflydelse på løbeøkonomien. Eksempler på øvelser er Planke, Sideplanke, Rygplanke, Mavebøjninger og Rygstrækninger.

140X113_1 (4)

Berlin Marathon 2018

I slutningen af september var mindst 15 af klubbens medlemmer i Berlin i forbindelse med byens marathonløb. Man kunne derfor tro, at der nu var god tid til at puste ud, før man eventuelt skal tænke på Berlin Marathon igen. Man sådan er det ikke. Det er NU, du skal beslutte, om du vil med næste år. Registreringen til næste års Berlin Marathon foregår i perioden 18. okt. til 8. nov. Efter denne sidstnævnte dato må du påregne, at alt er udsolgt.